EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Budapest XIV.kerület

Zenés sörözés a Vajdahunyad várában

Augusztus 30-ig tart a hetedik alkalommal megrendezett Zuglói Nyári Színház programsorozat a Vajdahunyad várának belső udvarán, ami az önkormányzat támogatásának, a Cserepesház szervezésének és a Lipták Villa munkatársainak köszönhető.

Az őrültek tornya című előadást augusztus 28-án láthatja a közönség

A nyár utolsó szabadtéri estéin zenés sörözésre invitálják a nézőket, miközben egy színésznő kismama kalandjait hallgathatják, láthatják szívbemarkolóan mulatságos előadásban, majd egy színészházaspár Sajgál Erika és Kovács István „dallamos estje” következik, mert szeretni kell bolondulásig.

Az elmúlt években visszatérő szereplői voltak a Zuglói Nyári Színháznak a Hadart Társulás művészei -Háda János vezetésével – akik mindig remek előadásokat hoztak a vár udvarára. Idén egy vígjátékkal az Őrületek tornyával érkeznek. Végül de nem utolsó sorban, a Nagyváradi Erzsébet-Vasicsek „Öcsi” János páros saját párkapcsolatuk kudarcain, és sikerein keresztül beszélnek férfi és nő örök küzdelméről egymással, és egymásért.

Keretes

Augusztus 25.  20 óra
Toljad, Kisanyám – Kismama kaland
Játssza: Krajcsi Niki

Augusztus 26.  20 óra
Szeretni bolondulásig
Sajgál Erika és Kovács István zenés estje
Zongorán közreműködik:Szilassy Nelli

Augusztus 28.   20 óra, esőnap: augusztus 30.  20 óra
Moravetz Levente: Az őrületek tornya
Hadart Társulás előadása
Szereplők: Straub Dezső, Mérai Katalin, Szabó Máté

Augusztus 29.  20 óra
Szenesnek áll a világ
Nagyváradi Erzsébet, Vasicsek János
Zenészek: Gyenge Lajos, Pengő Csaba, Nagy Szabolcs, Csejtey Ákos

Kapcsolódó Cikkek

  • Piknik a Tisztviselőtelepen

    Piknik a Tisztviselőtelepen

    A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

  • Nem csak a húszéveseké a világ

    Nem csak a húszéveseké a világ

    Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.