EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Budapest XIV.kerület

Zenés sörözés a Vajdahunyad várában

Augusztus 30-ig tart a hetedik alkalommal megrendezett Zuglói Nyári Színház programsorozat a Vajdahunyad várának belső udvarán, ami az önkormányzat támogatásának, a Cserepesház szervezésének és a Lipták Villa munkatársainak köszönhető.

Az őrültek tornya című előadást augusztus 28-án láthatja a közönség

A nyár utolsó szabadtéri estéin zenés sörözésre invitálják a nézőket, miközben egy színésznő kismama kalandjait hallgathatják, láthatják szívbemarkolóan mulatságos előadásban, majd egy színészházaspár Sajgál Erika és Kovács István „dallamos estje” következik, mert szeretni kell bolondulásig.


Az elmúlt években visszatérő szereplői voltak a Zuglói Nyári Színháznak a Hadart Társulás művészei -Háda János vezetésével – akik mindig remek előadásokat hoztak a vár udvarára. Idén egy vígjátékkal az Őrületek tornyával érkeznek. Végül de nem utolsó sorban, a Nagyváradi Erzsébet-Vasicsek „Öcsi” János páros saját párkapcsolatuk kudarcain, és sikerein keresztül beszélnek férfi és nő örök küzdelméről egymással, és egymásért.

Keretes

Augusztus 25.  20 óra
Toljad, Kisanyám – Kismama kaland
Játssza: Krajcsi Niki

Augusztus 26.  20 óra
Szeretni bolondulásig
Sajgál Erika és Kovács István zenés estje
Zongorán közreműködik:Szilassy Nelli

Augusztus 28.   20 óra, esőnap: augusztus 30.  20 óra
Moravetz Levente: Az őrületek tornya
Hadart Társulás előadása
Szereplők: Straub Dezső, Mérai Katalin, Szabó Máté

Augusztus 29.  20 óra
Szenesnek áll a világ
Nagyváradi Erzsébet, Vasicsek János
Zenészek: Gyenge Lajos, Pengő Csaba, Nagy Szabolcs, Csejtey Ákos

Kapcsolódó Cikkek

 • Bringás úton bringázni veszélyes!

  Bringás úton bringázni veszélyes!

  Nem mindennapi parkolást gátló oszlopokat helyeztek ki a népligeti felüljáró alá. Igaz, az oszlopok végül nem a parkolást, hanem a kerékpározást gátolják, sőt, a bringások testi épségét is veszélyezteti, hiszen a korlátok elhelyezésénél egész egyszerűen nem vették figyelembe, hogy a felüljáró alatt áthalad egy bicikliút is.

 • Erre vágynak 25-35 év közötti fiatalok

  Erre vágynak 25-35 év közötti fiatalok

  Saját lakás, gyerek és természetesen az egészség sem marad le a fiatalok kívánságlistájáról. A Fundamenta készített egy országos felmérést, ami alapján bátran kijelenthető, a 25 évüket betöltött fiataloknak, igen komoly terveik vannak.

 • A kudarc ellenére nincs kapitánykérdés

  A kudarc ellenére nincs kapitánykérdés

  Nem sikerült túl jól az év első sporteseménye a magyar sportolóknak. A férfi kézilabda-válogatott ugyanis pont nélkül, három vereség után esett ki az Európa-bajnokságból, ennek ellenére Kocsis Máté, a szövetség elnöke, és Zsiga Gyula szakmai igazgató is elmondta, nem gondolkoznak kapitánycserében.

 • Világraszóló siker volt a vizes vb és a Duna Aréna

  Világraszóló siker volt a vizes vb és a Duna Aréna

  Folyamatos támadások érték a vizes vb megrendezését és annak költségeit. A csapból is az folyik, hogy Orbán Viktor baráti köre elképesztő haszonnal építette meg a létesítményt és a hozzá kapcsolódó egyéb beruházásokat.