2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Zokogva ölelte magához elkóborolt kutyáját Tornóczky Anita

Tornóczky Anita kiskutyája elcsavargott, az egykori műsorvezető a rendőrséget, de még a taxisokat is bevetette a kereséshez.

Gyötrelmes napokon van túl az egykori műsorvezető, Tornóczky Anita, akit mára inkább aktív állatvédőként ismerünk. Fekete színű, keverék kiskutyája, Jack ugyanis átmászott egy kétméteres kerítésen és elszökött. Két napon át kóborolt a XII. kerületben, mire gazdája – aki taxisokat és rendőröket is bevont a keresésbe – megtalálta. Miután újra magához ölelhette imádott kedvencét, közösségi oldalán egy képet is posztolt a csinos aktivista, amelyen jól látszik, mennyire ki van sírva a szeme. „Amikor 48 óra ébrenlét és 26 óra keresés után megtalálod Őt és zokogva magadhoz öleled” – írta meghatottan a kép alá.


Anitáék esete szerencsésen végződött, de nagyon sok kutya elkóborol, baleset áldozata lesz vagy megkínozzák. Az emberi kegyetlenség határtalan, és az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! A Lokál mindent megtesz azért, hogy börtönbe kerüljenek az állatkínzók, ezért elindítottuk az ezzel kapcsolatos kezdeményezést a Facebookon, amelyhez bárki csatlakozhat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kételyekkel küzd Kovács Patrícia

  Kovács Patrícia őszintén mesélt arról, hogy bizony neki is vannak kételyei a gyerekneveléssel kapcsolatban. Egy-egy nehéz döntés előtt mindig arra gondol először, hogy vajon ezt a körülötte lévők hogy csinálnák.

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.