2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Külföld

130 macskát tartott 25 négyzetméteren

Egy hatvan éves nőt tartoztattak le a francia hatóságok, mert brutálisan kegyetlen körülmények között, egy 25 négyzetméteres szobában tartott 130 macskát – írja a The Local.

A rendőrséget a nő szomszédjai értesítették, azok után, hogy a nő kidobta az egyik macskát a montparnasse-i lakásának ablakán.


– A rendőrök behatoltak a lakásba, és megdöbbentő állapotokat tapasztaltak. Mindenhol macskák voltak, de alultápláltak voltak és rettentő büdös volt. Az egyetlen bútordarab az szobában egy koszos matrac, egy hűtőszekrény, és két szemetesláda volt. 130 macska volt bent étel nélkül – nyilatkozta az egyik rendőr a Le Parisien című lapnak.

Az egyik szomszéd beszámolója szerint a nőre mezítláb és rongyokba öltözve találtak rá a rendőrök. A macskák kimentéséről egy helyi állatvédő szervezet gondoskodott. A mentés négy napig tartott.


– Volt egy lyuk a plafonon, amelyen keresztül a padlásra is feltudtak menni az állatok – mondta Arnault Lhomme, az egyik állatvédő.

Az ablakon kidobott macska nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, ezért állatorvosi műtétet hajtottak rajta végre, ám az állapota nem javult, így kénytelenek voltak elaltatni.

A 60 éves nőt jelenleg egy párizsi elmegyógyintézetben kezelik.

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek