EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

2,5 millióért engedték ki Van Damme fiát

Letartóztatták Jean-Claude Van Damme 21 éves fiát, mert azzal vádolják, hogy kést szegezett lakótársának a Phoenix külvárosában lévő lakásukban.

A tempei rendőrség közlése szerint Nicholas Van Varenberget (aki apja eredeti vezetéknevét viseli) vasárnap éjjel tartóztatták le fegyverrel való támadás, személyi szabadság korlátozása, marihuána és drogokkal kapcsolatos eszközök birtoklásának gyanúja miatt.

/Fotó: Profimedia, Splash

Tízezer dolláros (2,5 millió forint) óvadék ellenében jöhetett ki a börtönből. Sokak szerint Nicholasnak inkább apja példáját kellene követnie, vagy modellkedhetne. Lehet, hogy újabb szexi bűnöző lesz világsztár?!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.