2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

2,5 millióért engedték ki Van Damme fiát

Letartóztatták Jean-Claude Van Damme 21 éves fiát, mert azzal vádolják, hogy kést szegezett lakótársának a Phoenix külvárosában lévő lakásukban.

A tempei rendőrség közlése szerint Nicholas Van Varenberget (aki apja eredeti vezetéknevét viseli) vasárnap éjjel tartóztatták le fegyverrel való támadás, személyi szabadság korlátozása, marihuána és drogokkal kapcsolatos eszközök birtoklásának gyanúja miatt.

/Fotó: Profimedia, Splash

Tízezer dolláros (2,5 millió forint) óvadék ellenében jöhetett ki a börtönből. Sokak szerint Nicholasnak inkább apja példáját kellene követnie, vagy modellkedhetne. Lehet, hogy újabb szexi bűnöző lesz világsztár?!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.