2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

2,5 millióért engedték ki Van Damme fiát

Letartóztatták Jean-Claude Van Damme 21 éves fiát, mert azzal vádolják, hogy kést szegezett lakótársának a Phoenix külvárosában lévő lakásukban.

A tempei rendőrség közlése szerint Nicholas Van Varenberget (aki apja eredeti vezetéknevét viseli) vasárnap éjjel tartóztatták le fegyverrel való támadás, személyi szabadság korlátozása, marihuána és drogokkal kapcsolatos eszközök birtoklásának gyanúja miatt.

/Fotó: Profimedia, Splash

Tízezer dolláros (2,5 millió forint) óvadék ellenében jöhetett ki a börtönből. Sokak szerint Nicholasnak inkább apja példáját kellene követnie, vagy modellkedhetne. Lehet, hogy újabb szexi bűnöző lesz világsztár?!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.