EUR: 321,85 Ft
CHF: 279,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

PR

25 milliós főnyereményért kaparunk a Lottólázzal * Hat nyeremény egyetlen sorsjegyen

Hat nyeremény egyetlen sorsjeggyel? Igen, akár ez is lehetséges a Szerencsejáték Zrt. legújabb kaparósával. A 25 milliós főnyereménnyel kecsegtető Lottóláz idén szeptember 1-jétől kapható és máris igen népszerű.

Nem csoda, hogy rögtön meghódította Fortuna kísértőit a Lottóláz, hiszen egy sorsjeggyel összesen 5+1 játéklehetőséget vásárolunk, 500 forintért. A játék menete a szokásos: kaparni kell!


Az 1., 2., 3., 4. és 5. játékban a játékosnak a „NYERTES LOTTÓSZÁMOK” felirat alatti számok közül egyazon játékban kell megtalálniuk 2, 3, 4 vagy 5 számot a játékmező által fedett „ÖN SZÁMAI” között. A nyeremény összege pedig a játékok felett található nyereménytáblában feltüntetett 2, 3, 4 vagy 5 találathoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Joker játékban a fedőréteget lekaparva a játékosnak 3 Joker szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ha megvan mind a 3 Joker, a nyeremény 1000 forint, vagyis a sorsjegybe fektetett összeg duplája.


Az új termékből két sorozatot bocsátott ki a Szerencsejáték Zrt., sorozatonként összesen 3 millió darabot. Sorozatonként nem kevesebb mint 944 ezer 200 darab egy-egy sorozaton belül a nyerő. 500 forintosból készült a legtöbb, összesen 540 ezer szelvénnyel nyerhetjük vissza a sorsjegy árát. 300 ezer található sorozatonként az 1000 forintosból, majd a nyereményösszeg további 13 lépésben emelkedik és éri el a 25 milliós jackpotot, melyből sorozatonként egy-egy darab van. Öt-öt szerencsés nyertes örülhet azonban 1 millió forintos nyereménynek majd, 8-8 játékos 600 ezer forintnak, míg 200 ezer forintos nyereményértékű Lottólázból 10 darabot bocsátottak ki sorozatonként.

A nyerési esély így 1:3,18, ami igazán csábító. 

És hogyan juthatunk hozzá a nyereményhez?

Az 500, 1000, 2000 és 3 ezer 500 forintos nyereményekre az a játékos válik jogosulttá, aki a nyertes sorsjegyet bármely, a sorsjegyet értékesítő árusítóhelyen az árusnak bemutatja, és annak egyedi nyereményazonosító kódja alapján az SzZrt. központi számítógépe azt nyertesként azonosítja, vagy a sorsjegyen található kiegészítő kód megegyezik a nyerőosztályhoz tartozó kiegészítő kóddal.

A 10 ezer, 13 ezer, 20 ezer, 22 ezer 500, 30 ezer, 40 ezer, 50 ezer, 200 ezer, 600 ezer, 1 millió és 25 millió forintos nyereményekre az a játékos válik jogosulttá, aki sorsjegyét bármely online terminállal ellátott értékesítőhelyen az árusnak bemutatja, és a sorsjegy egyedi nyereményazonosító kódja alapján az SzZrt. központi számítógépe azt nyertesként azonosítja.

Hol vehetem át a nyereményem?

A 3 ezer 500 forintos vagy annál kisebb értékű nyereményeket a sorsjegy benyújtását követően a sorsjegy vásárlásának helyszínén, továbbá az online terminállal ellátott értékesítőhelyeken a sorsjegy vásárlásának helyszínétől függetlenül azonnal kifizetik.

A 10 ezer és 50 ezer forint közötti nyereményeket az online terminállal ellátott értékesítőhelyeken a sorsjegy vásárlásának helyszínétől függetlenül azonnal kifizetik.

A 200 ezer forintos nyereményeket a játékos kérésének megfelelően készpénzben vagy átutalással fizetik ki. A nyeremény készpénzben való felvétele az SzZrt. lottózóiban és kiemelt értékesítőhelyein, a terminálkezelővel egyeztetett időpontban, de legkésőbb a sorsjegy beolvasását követő 3 munkanapon belül lehetséges.

A nyeremény átutalással történő kifizetése az SzZrt. lottózóiban benyújtott nyereményigénylés útján lehetséges. Az igényelt nyereményeket az SzZrt. a sorsjegy ellenében, a nyereményigénylés benyújtását követő 15 napon belül a nyertes rendelkezésére bocsátja.

A 600 ezer forintos, vagy a fölötti nyereményeket, így a 25 milliós jackpotot is, az SzZrt. a sorsjegy ellenében, a nyereményigénylés benyújtását követő 15 napon belül a nyertes rendelkezésére bocsátja. Ezek kifizetése kizárólag átutalással teljesíthető, a játékos által megadott, Magyarországon (is) működő bankban nyitott forintszámlára. Átutalással történő kifizetéshez az SzZrt. saját üzemeltetésű lottózóiban nyújtható be nyereményigénylés.

Kapcsolódó Cikkek