2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Egyéb XXI.kerület

A Dunán hajóztak

Szeptember elején  ismét dunai hajókirándulásra hívta a kerületi nyugdíjasokat a csepeli önkormányzat. A városnéző kirándulás a Zsófia főhercegné panorámahajó Petőfi téri kikötőjéből indult, ahová különbuszokkal érkeztek az idősek.

A sétahajó fedélzetén kellemes programok várták a vendégeket, akikről ez alkalommal is a Csepeli Városkép Kft. munkatársai gondoskodtak. A résztvevőket élő zene szórakoztatta, az örökzöld slágereket hallva sokan táncra perdültek, énekeltek. Az idei Idősek Világnapján újabb hajókirándulást szervez az önkormányzat. A tervek szerint erre a programra is a csepeli piacon lehet majd jelentkezni az elkövetkező napokban. A regisztráció során előnyt élveznek az új jelentkezők, de a megüresedő helyekre szívesen látják a korábbi vendégeket is!

Az idősek örömmel vettek részt a hajókiránduláson

Kapcsolódó Cikkek

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.