2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb XXI.kerület

A Dunán hajóztak

Szeptember elején  ismét dunai hajókirándulásra hívta a kerületi nyugdíjasokat a csepeli önkormányzat. A városnéző kirándulás a Zsófia főhercegné panorámahajó Petőfi téri kikötőjéből indult, ahová különbuszokkal érkeztek az idősek.

A sétahajó fedélzetén kellemes programok várták a vendégeket, akikről ez alkalommal is a Csepeli Városkép Kft. munkatársai gondoskodtak. A résztvevőket élő zene szórakoztatta, az örökzöld slágereket hallva sokan táncra perdültek, énekeltek. Az idei Idősek Világnapján újabb hajókirándulást szervez az önkormányzat. A tervek szerint erre a programra is a csepeli piacon lehet majd jelentkezni az elkövetkező napokban. A regisztráció során előnyt élveznek az új jelentkezők, de a megüresedő helyekre szívesen látják a korábbi vendégeket is!

Az idősek örömmel vettek részt a hajókiránduláson

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.