2017. november 05., vasárnap
Imre

Extra

Agócs Judit öthetes terhesen szakított párjával

Már tíz hónapos Agócs Judit kisfia, Artúr. A 43 éves győri színésznőről sok valótlanságot írtak az elmúlt hónapokban, címlapokra került, mert ugyanaz a férfi a gyermeke édesapja, mint Szulák Andrea kislányáé. A Lokálnak Judit elárulta, hogy öthetes terhesen valójában ő döntött a szakítás mellett és egyedülálló anyaként próbál mindent megteremteni a kis Artúrnak.

A filmgyár századik születésnapi buliján mindenki láthatta, hogy Agócs Judit mennyire kiegyensúlyozott és sugárzik a boldogságtól. Ez egyértelműen a tíz hónapos kisfiának, Artúrnak köszönhető. Ráadásul Judit vékonyabb, mint valaha.
– Az az igazság, hogy nagyon sokat híztam a terhesség alatt. Csak halkan merem kimondani, hogy 32 kilót szedtem fel, de az elmúlt tíz hónapban sikerült ezt ledolgozni. Különösebb titkom nincs ezzel kapcsolatban, akinek van kisgyereke, az tudja, miről beszélek. A kisfiam nem sokat alszik, már mászik, feláll, pillanatok kérdése és elindul, mindig megyek utána, persze hogy olvadnak rólam a kilók – mondta nevetve Judit, aki azt is elárulta, hogy szerencsére azért akad segítsége: szüleire és egy csecsemős nővérre mindig számíthat.
– Tíz hónapja ez az első este, hogy nem munka miatt jöttem el otthonról. A szüleim vigyáznak a kicsire, de őszintén szólva nagyon furcsa érzés, már tűkön ülök, hogy újra magamhoz ölelhessem Artúrt. Van egy csecsemős nővér is, aki sokat segít nekem azóta, hogy megszületett a kisfiam. Nagyon jó viszony alakult ki közöttünk. Érdekes, hogy mindig sok szó esik a terhességről, de arra már nem készítik fel az embert, hogy milyen nehéz tud lenni utána. Onnantól kezdve felelősséggel tartozol egy kicsiért, ami teljes embert kíván. Ha úgy tetszik, ez egy 24 órás szolgálat. Nem tudok minden pillanatban vele lenni, mert muszáj volt visszamennem dolgozni, de senkivel sem cserélnék. Az anyaság annyira csodálatos érzés, mindennap hálát adok Artúrért – tette hozzá a Kisfaludy-díjas színésznő, akit lelkileg megviselt az a sok valótlanság, amit a kapcsolatáról írtak. De a nehézségek végül csak megerősítették és visszatalált önmagához.
– Nem mondom, hogy könnyű egyedül nevelni egy gyereket, nekem szerencsém volt úgy felnőni, hogy a szüleim a mai napig együtt vannak. De vannak döntések, amelyeket meg kell hozni. Nem igaz, amit írtak a lapok, hogy engem hagytak el. Öthetes terhesen én döntöttem úgy, hogy nem akarom tovább, mert nem működött a kapcsolat. A jóisten úgy akarta, hogy ez a kisbaba megszülessen, és egy csoda, hogy megadatik, hogy én lehetek az anyukája. Már nagyon régen akartam gyereket, csak nem jó kapcsolatokba futottam bele, ez most is így alakult, de az én döntésem volt, ami történt – tette hozzá Judit, aki fél évvel azután ismerkedett meg gyermeke apjával, hogy Szulák Andreával szakítottak. Judit már szeretné maga mögött hagyni a múltat, most csak a kisfia számít és az, hogy elvégezze a feladatait.
– Főpróbahetem volt az Éjjeli menedékhely című darabban és több előadásban is láthatnak majd a Győri Nemzeti Színházban. Forgatok egy százrészes sorozatot is. Tavasszal pedig jön az István, a király, amiben Saroltot alakítom. Feladatok vannak bőven, és persze mindent megteszek azért, hogy Artúr boldog, kiegyensúlyozott gyerek legyen. Amikor terhes voltam és gondolkodtam a neveken, pont itt voltam a filmgyárban és jött velem szembe Kálid Artúr. Azon gondolkoztam, hogy mennyire szeretem a kollégám és abban a pillanatban mozdult meg először a kisfiam. Tudtam, hogy megvan a név. Amikor elmondtam ezt Kálid Artúrnak, annyira aranyos volt, könny szökött a szemébe. És hogy milyen a kisfiam? A világ legédesebb gyereke, de szerintem minden édesanya ezt mondja a sajátjáról…


Korábbi Cikk:

Kapcsolódó Cikkek

 • A Netflix megszakította kapcsolatait Kevin Spaceyvel

  A Netflix megszakította kapcsolatait Kevin Spaceyvel

  A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

 • Az 5 legjobb filmzene James Newton Howard-tól

  Az 5 legjobb filmzene James Newton Howard-tól

  Nagyszabású koncertet ad vasárnap este a Papp László Sportarénában James Newton Howard. A nyolcszoros Oscar-díjas, Grammy-és Emmy-díjas amerikai zeneszerző több mint 30 éves pályafutásának legjobb darabjaival tisztelgünk a nívós esemény előtt.

 • Újabb vádak Harvey Weinstein, Kevin Spacey és Dustin Hoffman ellen

  Újabb vádak Harvey Weinstein, Kevin Spacey és Dustin Hoffman ellen

  A Los Angeles-i és a New York-i rendőrség újabb napvilágra került szexuális zaklatási ügyek miatt indított vizsgálatot Harvey Weinstein amerikai producer ellen, Kevin Spacy amerikai színészt a Kártyavár című sorozat stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja vádolta szexuális zaklatással, ugyanezt állította Dustin Hoffmanról egy újabb amerikai írónő.