EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Szunyókált a bíróságon Oszter – Fotó!

Szinte csak aludni jár a Budapest Környéki Törvényszékre Oszter Sándor, ahol ötödrendű vádlottként kell megjelennie a bíróság előtt. Kedden ismét folytatódott a tárgyalás, ő pedig ahogy szokott, késett, majd el is bóbiskolt.

Oszter éppen megpróbálja kimagyarázni, hogy miért késett /Fotó: Lokál

Már meg sem lepődik senki, amikor Oszter Sándorra kell várni a Budapest Környéki Törvényszéken azokon a reggeleken, amikor a befolyással való üzérkedés ügyét tárgyalják. A színművész kedden is elkésett, tíz perccel a tárgyalás kezdete után nyitott be a terembe.


– Elnézést kérek a tisztelt bíróságtól, hetven kilométerre lakom Budapesttől, és higgyék el, én öt órakor kelek, hogy ideérjek, de egyszerűen a 3-as utat nem lehet kiszámítani, reggel is dugóba keveredtem – mondta, miközben elfoglalta helyét a vádlottak padján. Kedden új tanút hallgattak meg, bő negyedórával később azonban Oszter Sándor már javában bóbiskolt. Hol leesett a feje, hol próbálta tartani magát, kicsit megdörzsölte a szemét és megtornáztatta a nyakát.

– Neheztelek kissé Oszter Sándorra, amiért folyamatosan elalszik a tárgyaláson, persze az ügy kimenetelét ez nem befolyásolja, mégis jó lenne, ha megpróbálna ébren maradni, kérem ezt már sokadszorra – mondta nyomatékosan a tanúmeghallgatás közben a bíró, akinek már nem újdonság, hogy a színész folyamatosan alszik.


– Elnézést, hetvenéves vagyok, napok óta három órákat alszom, nagyon fáradt vagyok – védekezett azonnal Sándor. A színész később elmondta, hogy hiába minden próbálkozása, olykor nem tudja nyitva tartani a szemét.

– Frontérzékeny vagyok, a derekam is fáj, alig alszom manapság, de nem fejtegetem. Igyekszem ébren maradni – szögezte le Oszter, akinek ügyvédje azzal viccelődött, megkéri a hatodrendű vádlottat, olykor bökje meg Sándort, hogy felébredjen.

– Folyamatosan bököd, de akkor sem tudok ébren maradni – mondta már morcosan a színész a tárgyalás szünetében.

Oszter Sándort akár kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik, ha bebizonyosodik, hogy a színész a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek négymillió forintért cserébe ajánlott segítséget, mondván, rendőrségi kapcsolatai segítségével korábbi adócsalási ügyéből kimosdatja a férfit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.