EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Szunyókált a bíróságon Oszter – Fotó!

Szinte csak aludni jár a Budapest Környéki Törvényszékre Oszter Sándor, ahol ötödrendű vádlottként kell megjelennie a bíróság előtt. Kedden ismét folytatódott a tárgyalás, ő pedig ahogy szokott, késett, majd el is bóbiskolt.

Oszter éppen megpróbálja kimagyarázni, hogy miért késett /Fotó: Lokál

Már meg sem lepődik senki, amikor Oszter Sándorra kell várni a Budapest Környéki Törvényszéken azokon a reggeleken, amikor a befolyással való üzérkedés ügyét tárgyalják. A színművész kedden is elkésett, tíz perccel a tárgyalás kezdete után nyitott be a terembe.

– Elnézést kérek a tisztelt bíróságtól, hetven kilométerre lakom Budapesttől, és higgyék el, én öt órakor kelek, hogy ideérjek, de egyszerűen a 3-as utat nem lehet kiszámítani, reggel is dugóba keveredtem – mondta, miközben elfoglalta helyét a vádlottak padján. Kedden új tanút hallgattak meg, bő negyedórával később azonban Oszter Sándor már javában bóbiskolt. Hol leesett a feje, hol próbálta tartani magát, kicsit megdörzsölte a szemét és megtornáztatta a nyakát.

– Neheztelek kissé Oszter Sándorra, amiért folyamatosan elalszik a tárgyaláson, persze az ügy kimenetelét ez nem befolyásolja, mégis jó lenne, ha megpróbálna ébren maradni, kérem ezt már sokadszorra – mondta nyomatékosan a tanúmeghallgatás közben a bíró, akinek már nem újdonság, hogy a színész folyamatosan alszik.

– Elnézést, hetvenéves vagyok, napok óta három órákat alszom, nagyon fáradt vagyok – védekezett azonnal Sándor. A színész később elmondta, hogy hiába minden próbálkozása, olykor nem tudja nyitva tartani a szemét.

– Frontérzékeny vagyok, a derekam is fáj, alig alszom manapság, de nem fejtegetem. Igyekszem ébren maradni – szögezte le Oszter, akinek ügyvédje azzal viccelődött, megkéri a hatodrendű vádlottat, olykor bökje meg Sándort, hogy felébredjen.

– Folyamatosan bököd, de akkor sem tudok ébren maradni – mondta már morcosan a színész a tárgyalás szünetében.

Oszter Sándort akár kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik, ha bebizonyosodik, hogy a színész a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek négymillió forintért cserébe ajánlott segítséget, mondván, rendőrségi kapcsolatai segítségével korábbi adócsalási ügyéből kimosdatja a férfit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.