EUR: 308,81 Ft
CHF: 267,70 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Boldogan várja babáját Árpa exe

Árpa Attila volt felesége a Nők Lapjának mesélt arról, hogy mennyire megviselte a válás.


– Életemnek ez egy nagyon nehéz szakasza volt, mert nem akartam a házasságomat letenni, a pontot kitenni. Nem akartam feladni, de azt se, hogy minden menjen tovább, ahogy van, hogy így neveljük fel a gyerekünket, és majd meglátjuk, mi lesz. Inkább azt mondtam, nekem ez így nem jó, változtatni szeretnék. (…) Egyedül kellett megoldanom ezt a helyzetet.

Annyit azonban még elárulhatok anélkül, hogy a részletekbe belemennénk, hogy időközben a magánéletem ismét rendbe jött, olyannyira, hogy az új kapcsolatomban babát várok, az ötödik hónapban vagyok. (…) A válás minden gyereket megvisel, ezért mi Attilával mindketten Amirára fókuszáltunk a nehéz időszakban.

Egy lépcsőházban laktunk három évig, csak hogy a lányunknak mindig ott legyen az apukája és az anyukája – mesélte az üzletasszony-exmodell, aki újra boldog párja, Szini Béla vállalkozó oldalán. Tornóczky Anita volt férje már meg is kérte Szabina kezét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.