2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Megbukott a hazugságvizsgálón Csenge gyilkosa

Megbukott a hazugságvizsgálaton a borsodnádasdi lány megölésével gyanúsított 20 éves fiú. B. Rolandhoz a nyomozók a baráti társaság révén jutottak el, akik azt mondták, hogy Csengének randevúja volt a fiúval az eltűnése napján – írta a Zsaru magazin.

B. Roland teljesen más történettel állt elő, miután poligráfos vizsgálatnak vetette alá magát. Az első verzióban állítása szerint találkozott K. Csengével, iszogattak, majd elindultak haza. A lány megcsókolta, ami feldühítette, ugyanis nem akarta, hogy kiderüljön a viszonyuk, ám hamar kibékültek és hazamentek. Ekkor még folyt a kutatás a lány után, akinek a holtestét egy vízgyűjtő aknában találták meg. A vizsgálat szerint még élt, amikor oda került. Ezt követően még egyszer kihallgatták a fiút, aki poligráfos vizsgálaton is átesett, ám az után már másképp emlékezett.


B. Roland szerint együtt ittak az erdőben, eközben Csenge kétszer elment valahová. Másodszor utána ment, és megtalálta az ösvényen, eszméletlenül, vérző orral, félig meztelenül. Elmondása szerint nem érezte sem a szívverését, sem a pulzusát, amitől bepánikolt, mert pár éve Egerben eljárás indult ellene, miután két ismerősét újra kellett éleszteni a tőle kapott kábítószeres cigaretta miatt. Beismerte, hogy három herbálos cigit is elszívott azon az estén.

Vallomása szerint háromnegyed órán keresztül ült a lány mellett, míg végül úgy döntött, eltünteti a holttestet. Csengét a karjában vitte a vízgyűjtő aknához, és beledobta. Ruháit magához vette, majd másnap még írt egy üzenetet a lánynak, hogy elterelje magáról a gyanút.


Csenge eltűnését édesanyja jelentette be szeptember 3-án, vasárnap, hétfőn pedig megtalálták a lány holttestét. B. Rolandot emberöléssel gyanúsítják, szeptember 7-én rendelték el előzetes letartóztatását.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tűzmadár

  Tűzmadár

  Egy hatalmas méretű madár  került fel egy újbudai tűzfalra. A 300 m2-nél nagyobb alkotás egy XI.

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.