2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Belföld

Megbukott a hazugságvizsgálón Csenge gyilkosa

Megbukott a hazugságvizsgálaton a borsodnádasdi lány megölésével gyanúsított 20 éves fiú. B. Rolandhoz a nyomozók a baráti társaság révén jutottak el, akik azt mondták, hogy Csengének randevúja volt a fiúval az eltűnése napján – írta a Zsaru magazin.

B. Roland teljesen más történettel állt elő, miután poligráfos vizsgálatnak vetette alá magát. Az első verzióban állítása szerint találkozott K. Csengével, iszogattak, majd elindultak haza. A lány megcsókolta, ami feldühítette, ugyanis nem akarta, hogy kiderüljön a viszonyuk, ám hamar kibékültek és hazamentek. Ekkor még folyt a kutatás a lány után, akinek a holtestét egy vízgyűjtő aknában találták meg. A vizsgálat szerint még élt, amikor oda került. Ezt követően még egyszer kihallgatták a fiút, aki poligráfos vizsgálaton is átesett, ám az után már másképp emlékezett.


B. Roland szerint együtt ittak az erdőben, eközben Csenge kétszer elment valahová. Másodszor utána ment, és megtalálta az ösvényen, eszméletlenül, vérző orral, félig meztelenül. Elmondása szerint nem érezte sem a szívverését, sem a pulzusát, amitől bepánikolt, mert pár éve Egerben eljárás indult ellene, miután két ismerősét újra kellett éleszteni a tőle kapott kábítószeres cigaretta miatt. Beismerte, hogy három herbálos cigit is elszívott azon az estén.

Vallomása szerint háromnegyed órán keresztül ült a lány mellett, míg végül úgy döntött, eltünteti a holttestet. Csengét a karjában vitte a vízgyűjtő aknához, és beledobta. Ruháit magához vette, majd másnap még írt egy üzenetet a lánynak, hogy elterelje magáról a gyanút.


Csenge eltűnését édesanyja jelentette be szeptember 3-án, vasárnap, hétfőn pedig megtalálták a lány holttestét. B. Rolandot emberöléssel gyanúsítják, szeptember 7-én rendelték el előzetes letartóztatását.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek