EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Bravúr kell az orosz DK-csapat ellen

A hazai pálya ellenére – legalábbis papíron – az orosz csapat az esélyesebb a világcsoportba kerülésre. Annál is inkább, mert a vendégeknél a ranglistán előkelő helyen álló teniszezők játszanak ellenünk, bár Fucsovics Mártonék nem egyszer bebizonyították a Davis Kupában, hogy bravúrokra is képesek.

Az orosz csapat: Karen Kacsanov (29.), Andrej Rubljov (53.), Danyiil Medvegyev (54.) és Konsztantyin Kravcsuk (154.). A jövő hét végén a Kopaszi-gáton kialakított salakos pályán Köves Gábor szövetségi kapitány az alábbi összeállítású gárdát küldi harcba:  Fucsovics Márton (117.), Balázs Attila (167.), a junior Grand Slam-bajnok Piros Zsombor (908.) és Borsos Gábor (900.). A magyar válogatott legutóbb 1996-ban szerepelt a DK-világcsoportban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.