2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Bravúr kell az orosz DK-csapat ellen

A hazai pálya ellenére – legalábbis papíron – az orosz csapat az esélyesebb a világcsoportba kerülésre. Annál is inkább, mert a vendégeknél a ranglistán előkelő helyen álló teniszezők játszanak ellenünk, bár Fucsovics Mártonék nem egyszer bebizonyították a Davis Kupában, hogy bravúrokra is képesek.

Az orosz csapat: Karen Kacsanov (29.), Andrej Rubljov (53.), Danyiil Medvegyev (54.) és Konsztantyin Kravcsuk (154.). A jövő hét végén a Kopaszi-gáton kialakított salakos pályán Köves Gábor szövetségi kapitány az alábbi összeállítású gárdát küldi harcba:  Fucsovics Márton (117.), Balázs Attila (167.), a junior Grand Slam-bajnok Piros Zsombor (908.) és Borsos Gábor (900.). A magyar válogatott legutóbb 1996-ban szerepelt a DK-világcsoportban.

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.