EUR: 318,59 Ft
CHF: 274,16 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport

Bravúr kell az orosz DK-csapat ellen

A hazai pálya ellenére – legalábbis papíron – az orosz csapat az esélyesebb a világcsoportba kerülésre. Annál is inkább, mert a vendégeknél a ranglistán előkelő helyen álló teniszezők játszanak ellenünk, bár Fucsovics Mártonék nem egyszer bebizonyították a Davis Kupában, hogy bravúrokra is képesek.

Az orosz csapat: Karen Kacsanov (29.), Andrej Rubljov (53.), Danyiil Medvegyev (54.) és Konsztantyin Kravcsuk (154.). A jövő hét végén a Kopaszi-gáton kialakított salakos pályán Köves Gábor szövetségi kapitány az alábbi összeállítású gárdát küldi harcba:  Fucsovics Márton (117.), Balázs Attila (167.), a junior Grand Slam-bajnok Piros Zsombor (908.) és Borsos Gábor (900.). A magyar válogatott legutóbb 1996-ban szerepelt a DK-világcsoportban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.