2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Csúnyán felültették Király Viktort

Lóvá tették a Sztárban sztár énekesét, Király Viktort. A sármos előadó épp a tengerparton lazított, amikor legnagyobb örömére bombázók tűntek fel a semmiből, majd szóba elegyedtek vele, ám az ígéretesnek induló kaland nem várt fordulatot vett.

– Kiruccantam Mallorcára, és a második napon két gyönyörű hölgy leült a napágyunkhoz – kezdte a történetet Jabin Peti műsorvezetőnek a Szárban sztár háttérműsorában Viktor. De mire felálltak, ellopták a telefonomat – mesélte a csattanót az énekes, aki kénytelen volt még aznap új telefont venni, és a történtek után azt üzeni a spanyol paradicsomba igyekvő férfitársainak: „Ne bízzatok a szép lányokban Mallorcán!”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.