EUR: 310,30 Ft
CHF: 268,39 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Csúnyán felültették Király Viktort

Lóvá tették a Sztárban sztár énekesét, Király Viktort. A sármos előadó épp a tengerparton lazított, amikor legnagyobb örömére bombázók tűntek fel a semmiből, majd szóba elegyedtek vele, ám az ígéretesnek induló kaland nem várt fordulatot vett.

– Kiruccantam Mallorcára, és a második napon két gyönyörű hölgy leült a napágyunkhoz – kezdte a történetet Jabin Peti műsorvezetőnek a Szárban sztár háttérműsorában Viktor. De mire felálltak, ellopták a telefonomat – mesélte a csattanót az énekes, aki kénytelen volt még aznap új telefont venni, és a történtek után azt üzeni a spanyol paradicsomba igyekvő férfitársainak: „Ne bízzatok a szép lányokban Mallorcán!”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

    Mesterszakács lett a mesterfodrászból – Videó!

    Hajas László egy teljes napra átvette Wossala Rozina sztárséf helyét a Kishusom nevű éttermében. A mesterszakács feladata volt a bevásárlás és az aznapi különleges menü összeállítása is, de egyáltalán nem illetődött meg a kihívástól.

  • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

    Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

    A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.