EUR: 308,03 Ft
CHF: 265,86 Ft
2017. október 23., hétfő
Gyöngyi

Sport

Davis Kupa: Nyolc ellenfél jöhet szóba

Ma sorsolják a Davis Kupa jövő évi nyolcaddöntőjének párosításait. A magyar férfi teniszválogatott nyolc lehetséges csapat közül kaphat ellenfelet.

A Nemzetközi Teniszszövetség bejelentése alapján a világcsoport 16-os mezőnyéből nyolc együttes, Franciaország, Belgium, Nagy-Britannia, Horvátország, Svájc, Ausztrália, Szerbia és Olaszország lesz kiemelt, közülük kap ellenfelet a másik nyolc válogatott, köztük a magyar. A nem kiemeltek között rajtunk kívül Argentína, az Egyesült Államok, Hollandia, Japán, Kanada, Németország és Spanyolország szerepel.

Ha a belgákat, briteket, franciákat kapjuk, akkor itthon játszhatunk, de Ausztrália, Olaszország, Svájc és Szerbia ellen idegenben kell pályára lépnünk. Ha a horvát csapatot kapjuk, akkor sorsolás dönt a helyszínről, mivel a két együttes még nem találkozott a Davis Kupában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.