2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Brüsszel elkezdte végrehajtani a Soros György-féle tervet

– Az elmúlt napok nyilatkozataiból jól látszik, hogy a kvótaperben hozott döntés csak az első lépés, Brüsszel szintet lép, és felpörgeti a betelepítési programot – jelentettet ki tegnap Dömötör Csaba.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint míg korábban önkéntességről, eseti jellegről, pár ezer főről volt szó a migránsok befogadásával kapcsolatban, addig most már kötelező rendszerről, állandó elosztásról beszélnek, felső létszámküszöb nélkül.


– Azt is mondhatjuk, hogy elkezdődött a Soros-terv végrehajtása – fogalmazott az államtitkár, aki szerint Brüsszel minden évben hozna bevándorlókat és azokat szét is osztaná a tagországok között, de a magyar kormány elutasítja a betelepítést és minden eszközzel fellép ellene.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Ma rendezik meg a füredi Anna-bált

    Ma rendezik meg a füredi Anna-bált

    Ma rendezik meg a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében a 193. Anna-bált, amelyen Sisit idéző ibolyakék porcelánszívekkel, sétakocsikázással, megújított utcabállal és Roby Lakatos koncertjével várják a vendégeket.

  • Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

    Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

    A dön­tés meg­szü­le­tett, a hét­vé­gén már a rész­le­te­ket is meg­be­szél­ték. Vissza­ke­rül a Job­bik él­vo­na­lába a Duna-parti ál­do­za­tok em­lék­mű­vét meg­gya­lázó, ho­rog­ke­resz­tes le­ve­le­ket kül­döz­gető Kul­csár Ger­gely, a párt ko­rábbi fon­tos po­li­ti­kusa – írja a Ripost.