EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Drogozik, és komoly fájdalmai vannak Lady Gagának

Egyre több részlet derül ki a Lady Gagáról készült dokumentumfilmmel kapcsolatban. Az énekesnő még augusztusban jelentette be, hogy forgatnak vele, a filmet a Netflixen mutatják be.

A Gaga: Five Foot Two című produkcióból kiderül, hogy az énekesnő milyen kezelést kap a kórházban krónikus fájdalmára. A kamerák előtt még egy marihuánás cigire is rágyújt, mondván, hogy egy ideje ezt rendszeresen csinálja, legtöbbször a nagymamája autójában.

Megmutatja az igazi arcát fotó: Profimedia, Planet

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.