2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Drogozik, és komoly fájdalmai vannak Lady Gagának

Egyre több részlet derül ki a Lady Gagáról készült dokumentumfilmmel kapcsolatban. Az énekesnő még augusztusban jelentette be, hogy forgatnak vele, a filmet a Netflixen mutatják be.

A Gaga: Five Foot Two című produkcióból kiderül, hogy az énekesnő milyen kezelést kap a kórházban krónikus fájdalmára. A kamerák előtt még egy marihuánás cigire is rágyújt, mondván, hogy egy ideje ezt rendszeresen csinálja, legtöbbször a nagymamája autójában.

Megmutatja az igazi arcát fotó: Profimedia, Planet

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.