2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Drogozik, és komoly fájdalmai vannak Lady Gagának

Egyre több részlet derül ki a Lady Gagáról készült dokumentumfilmmel kapcsolatban. Az énekesnő még augusztusban jelentette be, hogy forgatnak vele, a filmet a Netflixen mutatják be.

A Gaga: Five Foot Two című produkcióból kiderül, hogy az énekesnő milyen kezelést kap a kórházban krónikus fájdalmára. A kamerák előtt még egy marihuánás cigire is rágyújt, mondván, hogy egy ideje ezt rendszeresen csinálja, legtöbbször a nagymamája autójában.

Megmutatja az igazi arcát fotó: Profimedia, Planet

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.