2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Belföld

Egy elítélt fiatalemberrel újíthat az MSZP

Egy korábban már elítélt fiatalemberre bővül az MSZP a Szegedma információi szerint.

Nincs egyszerű feladata az elöregedő MSZP-nek, amikor a párt utánpótlását keresik. Csak ezzel magyarázható, hogy a Népszava megkeresésére pont Csongrád megyéből ajánlott a párt szentesi szervezete egy érdekes múlttal rendelkező fiatalembert, Tóth Ernőt. Az összeállítást az MSZP saját weboldalán és a Facebookon is megosztotta, a címben is az ő szavait idézik – írja a Szegedma.hu


A Délmagyar két évvel ezelőtt írt arról, hogy Tóth Ernőt bűnösnek találta és három év próbára bocsátotta a Szegedi Törvényszék a tavalyi parlamenti választásokon a 4-es választókerületben MIÉP–Kisgazdapárt-jelöltként induló vásárhelyi fiatalembert. A fiatal egyetemistát a választás rendje elleni bűntettel vádolta az ügyészség, mivel hamis aláírásokat is leadott választási kampánya során. Az ajánlóívei között több olyat találtak, ahol a nevek és az adatok megegyeztek, de az aláírások nem. Az íveken gyűjtőként Tóth Ernő aláírása szerepelt, így őt gyanúsították meg. A férfi a bíróságon bűnösnek vallotta magát. Az ítéletet az ügyész és Tóth Ernő ügyvédje is elfogadta, így az jogerőre emelkedett.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  145 millióba kerül egy migráns a németeknek

  Egyetlen menekült 450 ezer eurójába, vagyis mintegy 145 millió forintjába kerül Németországnak – számolták ki német gazdasági szakemberek, akik egyre inkább azt hangoztatják: a “wilkommenspolitik” nem hasznára válik, hanem egyre nagyobb kárt okoz a német gazdaságban.

 • Ennyien még sosem jöttek

  Ennyien még sosem jöttek

  „Az eddigi legjobb sörfesztivált zártuk” – értékelte a hétvégét Szutter Levente, a szervező Tatabánya Pont vezetője.

 • Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Kövér: Jó reggelt kívánok a nyugati politikusoknak

  Nagy kedvence a Trónok harca sorozat. Olyan kispályás futballcsapatban játszik immár negyven éve, amely most két ponttal vezeti a bajnokságot. És huszonhat éve nem ült sem metrón, sem villamoson, de még BKV buszon sem.