EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Exével randizgat DiCaprio

Kézen fogva távozott Leonardo DiCaprio és exbarátnője, Toni Garrn a napokban egy New York-i klubból.

A dolog több szempontból is érdekes, hiszen a szemlátomást ittas hírességek, akik még 2013 és 2014 között jártak együtt, állítólag boldog kapcsolatban élnek: Tonit az utóbbi hónapokban egy sármos üzletember mellett látták, míg az Oscar-díjas sztárt mostanában Lorena Rae német modellel hozták össze.

/Fotó: Profimedia, Splash

A jelenlévők szerint egész este forrt köztük a levegő, sokan nem lepődnének meg azon, ha hamarosan újra egy párt alkotnának.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.