EUR: 322,48 Ft
CHF: 279,73 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Ez David Hasselhoff új vityillója

A csodás indonéz szigetvilágban, a Gili-szigetek középső tagján, Gili Menón vásárolt luxusvillát David Hasselhoff . Itt tökéletes a nyugalom, a szigetről kitiltották a motoros járműveket, mindenki sétál, bringázik vagy apró lovas fogatokkal közlekedik.

– Szeretem Gili Menót, és mivel nincsenek autók, olyan, mintha visszamennék az időben – nyilatkozta a Baywatch és a Knight Rider sztárja, aki azt tervezi, hogy minden évben minimum öt hetet tölt itt. Az esztendő hátralévő részében a villát bérbe adja, de azt még nem tudni, hogy mennyit kell fizetni érte. A szigeten eltöltött néhány nap egyébként minden pénzt megér, hiszen Gili Meno északkeleti partjainál a sekély vízben akár teknősökkel is úszhat az ember.


A nappali egybenyitható a terasszal –  Profimedia, Splash

A teraszról csak egy lépés a tenger –  Profimedia, Splash

A sziget partja – Profimedia, Splash

Természetesen van belső medence is – Profimedia, Splash

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

 • Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.

 • Teljesen lecsúszott Locklear

  Teljesen lecsúszott Locklear

  Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert saját édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte és öngyilkossággal fenyegetőzött.