2018. január 11., csütörtök
Ágota

Extra

Ez David Hasselhoff új vityillója

A csodás indonéz szigetvilágban, a Gili-szigetek középső tagján, Gili Menón vásárolt luxusvillát David Hasselhoff . Itt tökéletes a nyugalom, a szigetről kitiltották a motoros járműveket, mindenki sétál, bringázik vagy apró lovas fogatokkal közlekedik.

– Szeretem Gili Menót, és mivel nincsenek autók, olyan, mintha visszamennék az időben – nyilatkozta a Baywatch és a Knight Rider sztárja, aki azt tervezi, hogy minden évben minimum öt hetet tölt itt. Az esztendő hátralévő részében a villát bérbe adja, de azt még nem tudni, hogy mennyit kell fizetni érte. A szigeten eltöltött néhány nap egyébként minden pénzt megér, hiszen Gili Meno északkeleti partjainál a sekély vízben akár teknősökkel is úszhat az ember.


A nappali egybenyitható a terasszal –  Profimedia, Splash

A teraszról csak egy lépés a tenger –  Profimedia, Splash

A sziget partja – Profimedia, Splash

Természetesen van belső medence is – Profimedia, Splash

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kigyógyult a rákból Benkő László

    Kigyógyult a rákból Benkő László

    Az orvosok tavaly május közepén diagnosztizáltak májrákot Benkő Lászlónál. Az Omega billentyűse novemberben életmentő műtéten esett át, mely olyan jól sikerült, hogy a zenész ma már bátran kijelentheti: jól van.

  • Így nézne ki ma Elvis

    Így nézne ki ma Elvis

    Megdöbbentő fotót készített a Sachs Media Group a néha Elvis Presley-ről. A médiacsoport egy speciális öregítő program segítségével rekonstruálta, hogyan nézne ki az 1977-ben szívelégtelenség következtében elhunyt énekes.