EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Ez David Hasselhoff új vityillója

A csodás indonéz szigetvilágban, a Gili-szigetek középső tagján, Gili Menón vásárolt luxusvillát David Hasselhoff . Itt tökéletes a nyugalom, a szigetről kitiltották a motoros járműveket, mindenki sétál, bringázik vagy apró lovas fogatokkal közlekedik.

– Szeretem Gili Menót, és mivel nincsenek autók, olyan, mintha visszamennék az időben – nyilatkozta a Baywatch és a Knight Rider sztárja, aki azt tervezi, hogy minden évben minimum öt hetet tölt itt. Az esztendő hátralévő részében a villát bérbe adja, de azt még nem tudni, hogy mennyit kell fizetni érte. A szigeten eltöltött néhány nap egyébként minden pénzt megér, hiszen Gili Meno északkeleti partjainál a sekély vízben akár teknősökkel is úszhat az ember.

A nappali egybenyitható a terasszal –  Profimedia, Splash

A teraszról csak egy lépés a tenger –  Profimedia, Splash

A sziget partja – Profimedia, Splash

Természetesen van belső medence is – Profimedia, Splash

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.