EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Ez David Hasselhoff új vityillója

A csodás indonéz szigetvilágban, a Gili-szigetek középső tagján, Gili Menón vásárolt luxusvillát David Hasselhoff . Itt tökéletes a nyugalom, a szigetről kitiltották a motoros járműveket, mindenki sétál, bringázik vagy apró lovas fogatokkal közlekedik.

– Szeretem Gili Menót, és mivel nincsenek autók, olyan, mintha visszamennék az időben – nyilatkozta a Baywatch és a Knight Rider sztárja, aki azt tervezi, hogy minden évben minimum öt hetet tölt itt. Az esztendő hátralévő részében a villát bérbe adja, de azt még nem tudni, hogy mennyit kell fizetni érte. A szigeten eltöltött néhány nap egyébként minden pénzt megér, hiszen Gili Meno északkeleti partjainál a sekély vízben akár teknősökkel is úszhat az ember.


A nappali egybenyitható a terasszal –  Profimedia, Splash

A teraszról csak egy lépés a tenger –  Profimedia, Splash

A sziget partja – Profimedia, Splash

Természetesen van belső medence is – Profimedia, Splash

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.