EUR: 321,85 Ft
CHF: 279,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Belföld

Ezt kell tudni a Soros-tervről!

A Fidesz-KDNP frakcióülésén született meg kedden a döntés, hogy Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről, mivel az uniós intézmények fel akarják gyorsítani az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadását.

Az Origo összeszedte, mi az amit fontos tudni a Soros-tervről.


“Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik” – mondta kedden Orbán Viktor.

Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a “Soros-tervről”, ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője Velencén, a háromnapos Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén.


Úgy fogalmazott: a “Soros-tervnek” része évi egymillió bevándorló befogadása Európába, a migránsok kötelező, felső korlát nélküli szétosztása, a kerítés, a határzár elbontása, a nyitott határok megvalósítása és a bevándorlók 9 millió forintnak megfelelő eurónyi anyagi támogatása, aminek finanszírozására pedig Soros György szerint mintegy 30 milliárd eurós hitelt kellene felvenniük az európai országoknak.

A kormánypárti képviselőcsoport kihelyezett ülésén azért kérte a kormányt, hogy tartson nemzeti konzultációt a “Soros-tervről”, mert az egész Európát és benne Magyarországot is veszélyezteti – mondta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője csütörtökön, emlékeztetve a kvótaperben született európai bírósági döntésre, amely “megnyitotta az ajtót a Soros-terv végrehajtása előtt”.

Nem valósulhat meg Magyarországon a veszélyes “Soros-terv”, és a Fidesz-frakció szeretné, ha minden magyar értesülne és véleményt mondhatna róla – tette hozzá a politikus.

Brüsszel a bírósági ítélet után azonnal megragadta az alkalmat, és “gyorsuló tempóban kezdenek hozzá a Soros-terv végrehajtásához”, felgyorsították a betelepítést, amelyet állandóvá akarnak tenni – mondta Halász János.

A Soros-tervről tartandó nemzeti konzultáció abból a szempontból is aktuális, hogy Brüsszel is megkezdte az amerikai tőzsdespekuláns vízióinak a megvalósítását – írja az Origo.

A lap összefoglaló cikkének teljes tartalmát itt olvashatja el!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek