EUR: 312,82 Ft
CHF: 261,27 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Életmód

Ezüstérem a párizsi fodrász vb-n

Hajszobrászatban is az élre törünk. Olyannyira, hogy a világ legnagyobb professzionális fodrász szervezete, az OMC párizsi Hair World versenyén Berendi Henrik második helyezést ért el a Fashion Gala és a Fashion menyasszonyi konty kategória összetett versenyében.

Az ifjú mester azonban ezúttal a szerb csapatban kapott helyet. Nem véletlenül, hiszen többször versenyzett velük és ellenük, ezért kérték fel, hogy erősítse a szerb válogatottat.
– Minden várakozást felülmúlva szerepletünk – árulta el a Lokálnak Berendi Henrik. – Ezzel egyébként életem nagy álma vált valóra. Köszönöm a támogatóimnak csapattársaimnak és a családomnak. Hihetetlen jó érzés volt megméretettni magam a világ minden tájáról érkezett kiváló szakemberekkel több ezer érdeklődő előtt.
A párizsi világbajnokságon Erős Sándor egyéni 4. helyezést ért el esküvői konty kategóriában, míg Kászonyi Gergely egyéni 4. helyezett lett a salon cut kategóriában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magasra kerülünk a T-Rocban

  Magasra kerülünk a T-Rocban

  Ötven felett járó uraknak érdemes magasabb pozícióban helyet foglalni az autóban. Nemcsak pénz kérdése, hogy ne gerincet tapogatva, nyögve szálljunk ki a kocsiból, hanem frissen pattanjunk ki a magasított Golfnak is becézett Volkswagen T-Rocból.

 • Felélesztik a kávéházi kultúrát

  Felélesztik a kávéházi kultúrát

  Kávévárosnak nevezte Budapestet Kosztolányi Dezső 1914-ben, s most a főváros önkormányzata ezt a hírnevet igyekszik újjáéleszteni május 18-án, amikor is húsz neves, régi és új budapesti kávéház bevonásával csábítják az érdeklődőket a Kávéházak Éjszakájára, ahol a gasztronómai mellett a kultúra is jelentős szerepet kap.

 • Így nyithatunk ügyfélkaput

  Így nyithatunk ügyfélkaput

  A közigazgatási ügyintézés során rendkívül fontos az egységesítő, könnyen áttekinthető ügymenet. Ezt az interneten egyfajta egyablakos ügyintézési helyként az Ügyfélkapu valósítja meg.