EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Fucsovics Márton feladta elődöntőjét

A nyolcadik helyen kiemelt Fucsovics Márton feladta a Sztefanosz Cicipasz elleni elődöntőjét a 127 ezer dollár (38 millió forint) összdíjazású genovai salakpályás férfi tenisztornán szombaton.

Az első számú magyar játékos – aki pénteken honfitársát, Balázs Attilát győzte le a negyeddöntőben – 0:6, 0:1-es állásnál nyújtott kezet görög ellenfelének.

A challenger-tornát szervező nemzetközi szervezet (ATP) honlapja szerint Fucsovics az első szettet úgy veszítette el, hogy saját adogatásainál mindössze három labdamenetet nyert.

A világranglistán 117. magyar teniszező – Balázs Attilához hasonlóan – tagja a Davis Kupa-csapatnak, amely jövő héten péntektől vasárnapig az orosz válogatottat fogadja a legmagasabb osztályába, a Világcsoportba kerülésért a Kopaszi-gáton.

Eredmény, elődöntő:

Cicipasz (görög)-Fucsovics (8.) 6:0, 1:0-nál Fucsovics feladta

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.