EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Extra

Gesztesi Károly már nem tagadja le, ha iszik

Gesztesi Károly szinte éjt nappallá téve dolgozik, készül a szeptemberi premierekre. A taxiban pihen, otthon tanul, olykor tíz perc alvás is felér neki egy nagyobb pihenővel. Lelki feltöltődéséről pedig továbbra is Németh Sándor, a Hit Gyülekezet lelkipásztora gondoskodik, egyelőre SMS formájában.

Fotó:Mészáros Diána

Gesztesi Károly sokat dolgozik, de nem panaszkodik, mint mondja, őt a munka megnyugtatja, bár azt elismeri, hogy néha rosszul osztja be az idejét és túl sokat vállal egyszerre. Szeptembertől a Miniszter megint félrelép című darabban játszik, amire kilencvenkét oldalnyi szöveget kellett megtanulnia, próbákra, tárgyalásokra jár, a pihenés most nem fér bele a napirendjébe.


– Az a jó abban, hogy nem vezethetek, hogy sokszor az értem küldött taxiban, ha csak tíz percet is, de tudok pihenni. Ilyenkor általában azonnal elalszom, ezzel egészítem ki az éjszakákat. Szükségem is van rá, néha ezek a pihenésre összelopott percek az egész napot meghatározzák. Van, hogy azt sem tudom, hova megyek – csak felhív a sofőr és közli, hogy vidékre visz előadásra vagy hogy tárgyalásra megyek a városba –, annyira be vagyok táblázva mostanában. De így legalább biztosan nem késem el, mint ahogy korábban olykor előfordult – nevetett Gesztesi, aki decemberben tud először pihenni.

– Az anyukámmal megyek Hajdúszoboszlóra, nagyon várom már. Neki is és nekem is remek kikapcsolódás lesz. Januárban pedig Mexikóba vagy Tenerifére utazom néhány hétre. Addig pedig igyekszem töltődni, amikor lehet – mondta a színész, akinek mostanában a hétvégi istentiszteletre sincs ideje, de lelkipásztora, Németh Sándor olykor külön időt fordít rá.


– Már nagyon hiányoznak a beszélgetések Sándorral. A nyári hajtás alatt nem tudtam időt szakítani a vasárnapi misékre, de hosszú SMS-ekben vagy olykor legalább félórás telefonhívásokkal tudok töltekezni. Ez azonban nem elég. Mostanában ha nincs időm elmenni a misére, a gyülekezet kertjében lévő félreeső padon beszélgetünk. Ez már lassan a mi szokásos helyünk, és rendkívül hálás vagyok Sándornak, hogy szakít rám időt. Úgy érzem ilyenkor, hogy kitisztul a lelkem és más szemmel tudok nézni a világra. Neki sosem hazudok, és ma már másnak sem szoktam. Vállalom, ha reggelente pálinkával kezdem a napot, nem tagadom le, mert csak önmagamnak és Istennek tartozom elszámolással. Vannak nehezebb időszakok mindenki életében, de nekem Sándor ad erőt. Amikor nem tudunk beszélni, SMS-ben kapom az igét és igyekszem a mindennapokat e köré építeni, de a nagy hajtásban nem mindig sikerül tökéletesen átszellemülni és átélni a biblia tanait.
Gesztesi Károly azt is elmondta, hogy bár a hölgyek terén sosem panaszkodhat, most nincs senki, aki miatt feladná agglegényéletét.

– Nem ígérünk egymásnak semmit, így nem csalódik egyik fél sem. Nekem most nagyon jó így. Jól érzem magam és sokkal könnyedebben életem az életem, mint eddig – tette hozzá sejtelmesen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.