EUR: 322,31 Ft
CHF: 283,03 Ft
2018. augusztus 18., szombat
Ilona

Extra

Gyászol Molnár Anikó

Alig két héttel azután, hogy elvesztette édesapját, ismét szomorú hírt osztott meg követőivel Molnár Anikó.

Újból gyászol az egykori valóságshow-hős, aki most az egyik kis kedvencétől kényszerült elbúcsúzni.


„Reggel arra ébredni, hogy az imádott halaid közül az egyik már meghalt, a másik meg haldoklik, nos, kurv@ szar érzés… Azonnal vízcsere, hogy mentsd, ami még menthető, hiszen ilyenkor mi mást tudsz tenni? Nyugodj békében pici Némó” – írta közösségi oldalára Molnár Anikó.

Anikóról évek óta tudható, hogy hatalmas állatbarát. Ráadásul ő nem csak szereti őket, hanem rengeteg energiát fektet az állatmentésbe is, aminek köszönhetően jómaga is rengeteg négylábút fogadott már be az otthonába.


Közösségi oldalán is leginkább az elveszett vagy megkínzott állatokról szól bejegyzések láthatóak.

Most a legfrissebb bejegyzése az elvesztett halálról szól.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek