EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Halott gyermeke miatt ivott a színész

Felesége elvesztett magzata miatt nézett újra a pohár fenekére Jonathan Rhys Meyers, és emiatt dobták ki a részegen jelenetet rendező színészt múlt szombaton a dublini repülőtérről. A Tudorok sztárjának felesége, Mara Lane ugyanis egy nappal az említett incidens előtt vetélt el második babájukkal terhességének kezdeti időszakában. Johathan több mint 10 éve küzd az alkoholizmussal, de úgy tűnt, az utóbbi időben javult az állapota. Kedvese vetélése azonban teljesen kikészítette a depresszióval is küszködő sztárt, mivel hosszú ideje próbálkoznak már Marával, hogy kistestvért adjanak kisfiúknak, Wolfnak. Nem ez az első eset, hogy a sztár zűrzavart okozott egy reptéren: 2007-ben szintén Dublinban, 2009-ben pedig Párizsban tartóztatták le az alkoholista színészt a helyi reptéren.

Jonathan Rhys Meyers és Mara Lane Credit: Profimedia, Bauer Griffin

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.