2017. november 20., hétfő
Jolán

Extra

Halott gyermeke miatt ivott a színész

Felesége elvesztett magzata miatt nézett újra a pohár fenekére Jonathan Rhys Meyers, és emiatt dobták ki a részegen jelenetet rendező színészt múlt szombaton a dublini repülőtérről. A Tudorok sztárjának felesége, Mara Lane ugyanis egy nappal az említett incidens előtt vetélt el második babájukkal terhességének kezdeti időszakában. Johathan több mint 10 éve küzd az alkoholizmussal, de úgy tűnt, az utóbbi időben javult az állapota. Kedvese vetélése azonban teljesen kikészítette a depresszióval is küszködő sztárt, mivel hosszú ideje próbálkoznak már Marával, hogy kistestvért adjanak kisfiúknak, Wolfnak. Nem ez az első eset, hogy a sztár zűrzavart okozott egy reptéren: 2007-ben szintén Dublinban, 2009-ben pedig Párizsban tartóztatták le az alkoholista színészt a helyi reptéren.

Jonathan Rhys Meyers és Mara Lane Credit: Profimedia, Bauer Griffin


Kapcsolódó Cikkek

 • Majka még viszolyog a házasságtól

  Majka még viszolyog a házasságtól

  Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka “Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól.

 • Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtéti beavatkozásra lehet szüksége a színésznőnek.

 • Stallone erőszakolt?

  Stallone erőszakolt?

  Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucat azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Miail.