2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Hasba rúgta a lovát a gazdag örökösnő

Hasba rúgta a lovát a Johnson & Johnson multinacionális vállalatbirodal örököse. Jazz Johnson-Merton a  New York-i Hampton Classic lovas bemutatón vesztette el a fejét, miután egy akadály átugrása után kiesett a nyeregből.

Dúsgazdag, kétgyermes örökösnő legnagyobb pechére az esetet rögzítették a kamerák, és a közelmúltbeli bemutató verseny egyik bírája, Chris Wynne tisztán látta a történteket. A videófelvételt nemrég közkinccsé tették, és az amerikai Chronicle című lap munkatársai hamar kiderítették, ki volt az eset főszereplője.


– Jól látszott, hogy milyen mérges, amikor felkelt a földről – mondta Chris. – Nem tudta fékezni magát, és a ló hasába rúgott. A pálya nem belátható, úgynevezett szürke zónájában esett le Joe Cool nyergéből, s valószínűleg nem is nagyon érezte a rúgást az állat, de akkor is, sportemberhez méltatlanul viselkedett a lovas.

Julian McPeak, az Egyesült Államok Lovas Szövetségének marketing és kommunikációs igazgatója kijelentette, hogy a szervezet ismeri a részleteket, és hamarosan vizsgálatot indít az ügyben.


Mindenesetre az állatbarátok csodálkoznak, hogy a híre család leszármazottja ennyire elragadtatta magát. A hölgy a legelőkelőbb iskolákba járt, a lovastársadalom elismert és megbecsült tagja, aki több versenyenh is rajthoz állt.
Johnson-Merton asszony képviselői egyelőre magyarázták meg vagy kommentálták a megmagyarázhatatlant.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egymásnak szólogat be az ellenzék

  Egymásnak szólogat be az ellenzék

  Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

 • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

  Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

  Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.

 • Jogerős Czeglédy előzetes letartóztatása

  Jogerős Czeglédy előzetes letartóztatása

  A Szegedi Törvényszék jogerősen helybenhagyta Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának az elrendelését. A Csongrád Megyei Főügyészség határozottan visszautasítja a gyanúsított és védői az ügyészségi eljárást törvénysértőnek és a jogállamiságot megcsúfolónak minősítő nyilatkozatait.