EUR: 323,88 Ft
CHF: 285,04 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Így él a „kisnyugdíjas” Mayweather

Floyd Mayweather nyugdíjas életének minden percét kiélvezi. A Conor McGregor elleni meccsével mintegy 350 millió dollárt (kb. 90 milliárd forint) kaszáló 40 éves ökölvívó egy szerény Beverly Hills-i kastéllyal lepte meg magát.

A Las Vegasban élő Mayweather ezúttal is hű maradt önmagához, és dicsekedve osztotta meg rajongóival az új kaliforniai kastélyáról készült képeket. A szolid, 1400 négyzetméteres, hat hálószobás, tíz fürdőszobával felszerelt hajlékért 25,5 millió dollárt, azaz 6,5 milliárd forintot fizetett, plusz további 130 millió forintnyi összeget szurkolt le a bútorokért.


Ebbe persze nem fog tönkremenni, hiszen az ökölvívás történetében ő az első, aki jóval több mint egymilliárd dollárt (kb. 260 milliárd forint) keresett a ringben. Ahhoz képest, hogy milyen szegénységben nőtt fel a Michigan állambeli Grand Rapidsben, majd később New Brunswickben, eléggé felvitte az isten a dolgát. Nem csoda, hogy fűnek-fának mutogatja a kastélyát, méregdrága borokkal teli borospincéjét és gyémántokkal díszített óráit. Az Instagramra feltett egyik videófelvételen a márványkandalló és a telefonját piszkáló „Moneyman” mellett jól láthatóak az ébenfából készült könyvespolcok is, ám a nyugdíjas öklöző aligha Edgar Allan Poe költeményeinek tanulmányozásával fogja múlatni drága idejét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    A világbajnoki pontversenyben második, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája szerint az olasz istállónak nincs oka az aggodalomra a hétvégi Forma-1-es Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban, ahol ismét versenyképesek lesznek.

  • Modric lett 2018 legjobb focistája

    Modric lett 2018 legjobb focistája

    Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.