EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 18., vasárnap
Bernadett

Extra

Irma miatt aggódik Johnny Depp

Az évszázad legveszedelmesebb hurrikánja, Irma semmit sem kímél. A Florida felé közelítő hurrikán halálos áldozatainak száma már 14-re emelkedett a Karib-tengert keletről határoló Kis-Antillák északi szigetein, elképesztő pusztítást végzett, csaknem teljesen letarolta a karibi világ északkeleti szigeteit.

Barbuda lakhatatlanná vált, Saint Martin szigetén, valamint az amerikai és a brit Virgin-szigeteken lakóházak, kórházak dőltek romba, és Dominikán és Haitin is rettenetesek a pusztítások. Saint Martin szigetén romokban hever Donald Trump elnök kilenc hálószobás villája is, ahogy Richard Bransoné is a Virgin-szigeteken. Irma a Dominikai Köztársaság és Haiti mellett halad el. Onnan Turks, Caicos és a Bahamák déli része, majd Kuba és Florida felé fog mozdulni. A Turks- és Caicos-szigeteken és a Bahamákon több hírességnek is van villája vagy privát szigete. Eddie Murphy, Johnny Depp, David Copperfield, Bruce Willis és Keith Richards is aggódhat, hogy milliárdokat érő otthonaik épségben maradjanak. Ha ez nem lenne elég, nem Irma az egyetlen vihar a térségben: az Atlanti-óceánon a Jose, a Mexikói-öbölben a Katia mozog.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.