EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Irma miatt aggódik Johnny Depp

Az évszázad legveszedelmesebb hurrikánja, Irma semmit sem kímél. A Florida felé közelítő hurrikán halálos áldozatainak száma már 14-re emelkedett a Karib-tengert keletről határoló Kis-Antillák északi szigetein, elképesztő pusztítást végzett, csaknem teljesen letarolta a karibi világ északkeleti szigeteit.

Barbuda lakhatatlanná vált, Saint Martin szigetén, valamint az amerikai és a brit Virgin-szigeteken lakóházak, kórházak dőltek romba, és Dominikán és Haitin is rettenetesek a pusztítások. Saint Martin szigetén romokban hever Donald Trump elnök kilenc hálószobás villája is, ahogy Richard Bransoné is a Virgin-szigeteken. Irma a Dominikai Köztársaság és Haiti mellett halad el. Onnan Turks, Caicos és a Bahamák déli része, majd Kuba és Florida felé fog mozdulni. A Turks- és Caicos-szigeteken és a Bahamákon több hírességnek is van villája vagy privát szigete. Eddie Murphy, Johnny Depp, David Copperfield, Bruce Willis és Keith Richards is aggódhat, hogy milliárdokat érő otthonaik épségben maradjanak. Ha ez nem lenne elég, nem Irma az egyetlen vihar a térségben: az Atlanti-óceánon a Jose, a Mexikói-öbölben a Katia mozog.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.