2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Irma miatt aggódik Johnny Depp

Az évszázad legveszedelmesebb hurrikánja, Irma semmit sem kímél. A Florida felé közelítő hurrikán halálos áldozatainak száma már 14-re emelkedett a Karib-tengert keletről határoló Kis-Antillák északi szigetein, elképesztő pusztítást végzett, csaknem teljesen letarolta a karibi világ északkeleti szigeteit.

Barbuda lakhatatlanná vált, Saint Martin szigetén, valamint az amerikai és a brit Virgin-szigeteken lakóházak, kórházak dőltek romba, és Dominikán és Haitin is rettenetesek a pusztítások. Saint Martin szigetén romokban hever Donald Trump elnök kilenc hálószobás villája is, ahogy Richard Bransoné is a Virgin-szigeteken. Irma a Dominikai Köztársaság és Haiti mellett halad el. Onnan Turks, Caicos és a Bahamák déli része, majd Kuba és Florida felé fog mozdulni. A Turks- és Caicos-szigeteken és a Bahamákon több hírességnek is van villája vagy privát szigete. Eddie Murphy, Johnny Depp, David Copperfield, Bruce Willis és Keith Richards is aggódhat, hogy milliárdokat érő otthonaik épségben maradjanak. Ha ez nem lenne elég, nem Irma az egyetlen vihar a térségben: az Atlanti-óceánon a Jose, a Mexikói-öbölben a Katia mozog.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.