EUR: 323,63 Ft
CHF: 277,50 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Itt az ősz, itt van újra – és ez véresen komoly

Hétfőn eleinte erősen felhős és napos időszakok és területek váltakoznak, majd délutántól dél, délkelet felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, néhol kisebb eső, zápor lehet.

Éjszaka tovább vastagszik a felhőzet, a Dunántúlon szórványosan, keleten néhol várható eső, zápor. Kedden kelet felől felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, főként nyugaton, északnyugaton alakulhat ki helyenként csapadék. A keleti, északkeleti szél néhol megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 18 és 24 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon néhol kissé hűvösebb lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegés

  A nap képe: Lebegés

  A Cirkuszok Éjszakáján különleges műsorral tisztelegtek a 125 éves Fővárosi Nagycirkusz és a cirkuszművészet hagyományai, legendái előtt az Atlantic Flight – Nagycirkuszi Utazás vízi cirkuszának sztárjai, akik elképesztő mutatványokkal kápráztatták el a nézőket.

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.