2017. november 23., csütörtök
Kelemen, Klementina

Sport

Ittasan vezetett Nagy László

Ittas vezetésen érték a rendőrök Nagy Lászlót. A Ripost szerint a magyar kézilabda-válogatott és a Veszprém átlövőjét autójával a XII. kerületi Istenhegyi úton állították meg, és kiderült, hogy alkoholt ivott.

A csekély elfogyasztott mennyiség miatt pénzbírsággal megúszta az esetet. A játékost nem értük el, a klub az üggyel kapcsolatban nem akar nyilatkozni, vezetőségi ülésen beszélnek az esetről.

Hozzávetőleg 100 ezer forint pénzbírsággal sújtható szabálysértésnek minősül, ha a gépjárművezető vérében a 0,5 ezreléket nem haladja meg az alkoholszint. Ez körülbelül egy korsó sör elfogyasztásának felel meg.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    Két kategóriában is díjazták a 17. FINA Világbajnokság nyitó előadását a rendezvényszakma Oscar-díjaként is emlegetett, rangos Bea World – Best Event Awards ünnepélyes díjátadó gáláján. Az egyik legfontosabb kategória, a Best Live Entertainment szekció fődíját Káel Csaba, a nyitóesemény főrendezője, a Müpa vezérigazgatója és a produkció látványvilágáért felelő francia kollektíva, az ECA2 vezetője, Jean-Christophe Canizares közösen vette át.