EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,76 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Kállay-Saunders ma ölelheti magához a gyászoló Renit

Nincs is annál rosszabb, mint amikor valaki elveszíti egyik családtagját, hát még ha élete legnehezebb perceiben a szerelme pont a világ másik végén van. Édesapja váratlan halála óta Tolvai Reniben telefonon tartja a lelket párja, Kállay-Saunders András, aki maga is összetört a hír hallatán, de igyekszik megerősíteni szerelmét, és a szép pillanatokra emlékezni.

Több mint egy hete szörnyű tragédia árnyékolta be Tolvai Reni görögországi vakációját, ahová imádott szüleivel utazott: az énekesnő 52 éves édesapja életét vesztette a családi nyaraláson. Reniék éppen édesanyja születésnapját ünnepelték, amikor a családfő rosszul lett. Azonnal orvost hívtak hozzá, de hiába minden vizsgálat és a látszólagos javulás, az apuka, miután felállt a székből, összeesett és meghalt. A tragédia pillanataiban Reni épp szerelmével, Kállay-Saunders Andrással telefonált.

– Amikor Reni mondta a telefonban, hogy mi történik, és hogy az apukája meghalt, először nem akartam elhinni. Kicsivel előtte még énekelve sétált fel a szállodába, és teljesen jól volt. Szörnyű tragédia ez számomra is. Nagyon szerettem és tiszteltem az édesapját, egy igazán kedves, jószívű ember volt, aki segített, amiben csak tudott, és mindig támogatta Renit, és engem is – emlékezett vissza a családfőre András, aki turnéja miatt még nem tudta átölelni szerelmét.

– Nyolc zenésszel, a Trip to the Moon formációval elindultunk egy európai koncertturnéra. Épp Londonban vagyok, ez az utolsó állomás, így még nem tudtam Renit magamhoz szorítani, de minden szabad percemben vele beszélek telefonon. Jól tudja, ha fizikailag nem is, de lélekben vele vagyok – mondta a Lokálnak az énekes, aki nagyon szerette volna, ha barátnője mellett van a nehéz pillanatokban.

– Azonnal felmerült bennünk a gondolat, hogy Reni az első géppel jöjjön ki hozzám, és tartson velünk a turné utolsó napjaiban, talán jót tenne neki, de végül mindketten úgy éreztük: most a legfontosabb az, hogy az anyukája mellett legyen – árulta el András, aki ma érkezik haza a koncertkörútról.

Tolvai Reni és Kállay -Saunders András
/Fotó: Mészáros Diána

– 11-én, hétfőn érek haza, és akkor találkozunk végre Renivel. Addig is rengeteget beszélünk telefonon, és igyekszem erősíteni benne, hogy csak az édesapjával töltött szép pillanatokra gondoljon. Emlékezzen az utolsó hétre, az utolsó napra, és az lebegjen a szeme előtt, hogy az édesapja mennyire boldog volt a nyaraláson, és úgy hagyta itt ezt a világot, hogy jól érezte magát, és azokkal volt, akiket a legjobban szeretett – mesélt szerelmét biztató szavairól Saunders, aki saját magában is a szeretett „apósjelöltjével” töltött szép percek emlékével tartja a lelket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.