2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Kállay-Saunders ma ölelheti magához a gyászoló Renit

Nincs is annál rosszabb, mint amikor valaki elveszíti egyik családtagját, hát még ha élete legnehezebb perceiben a szerelme pont a világ másik végén van. Édesapja váratlan halála óta Tolvai Reniben telefonon tartja a lelket párja, Kállay-Saunders András, aki maga is összetört a hír hallatán, de igyekszik megerősíteni szerelmét, és a szép pillanatokra emlékezni.

Több mint egy hete szörnyű tragédia árnyékolta be Tolvai Reni görögországi vakációját, ahová imádott szüleivel utazott: az énekesnő 52 éves édesapja életét vesztette a családi nyaraláson. Reniék éppen édesanyja születésnapját ünnepelték, amikor a családfő rosszul lett. Azonnal orvost hívtak hozzá, de hiába minden vizsgálat és a látszólagos javulás, az apuka, miután felállt a székből, összeesett és meghalt. A tragédia pillanataiban Reni épp szerelmével, Kállay-Saunders Andrással telefonált.


– Amikor Reni mondta a telefonban, hogy mi történik, és hogy az apukája meghalt, először nem akartam elhinni. Kicsivel előtte még énekelve sétált fel a szállodába, és teljesen jól volt. Szörnyű tragédia ez számomra is. Nagyon szerettem és tiszteltem az édesapját, egy igazán kedves, jószívű ember volt, aki segített, amiben csak tudott, és mindig támogatta Renit, és engem is – emlékezett vissza a családfőre András, aki turnéja miatt még nem tudta átölelni szerelmét.

– Nyolc zenésszel, a Trip to the Moon formációval elindultunk egy európai koncertturnéra. Épp Londonban vagyok, ez az utolsó állomás, így még nem tudtam Renit magamhoz szorítani, de minden szabad percemben vele beszélek telefonon. Jól tudja, ha fizikailag nem is, de lélekben vele vagyok – mondta a Lokálnak az énekes, aki nagyon szerette volna, ha barátnője mellett van a nehéz pillanatokban.


– Azonnal felmerült bennünk a gondolat, hogy Reni az első géppel jöjjön ki hozzám, és tartson velünk a turné utolsó napjaiban, talán jót tenne neki, de végül mindketten úgy éreztük: most a legfontosabb az, hogy az anyukája mellett legyen – árulta el András, aki ma érkezik haza a koncertkörútról.

Tolvai Reni és Kállay -Saunders András
/Fotó: Mészáros Diána

– 11-én, hétfőn érek haza, és akkor találkozunk végre Renivel. Addig is rengeteget beszélünk telefonon, és igyekszem erősíteni benne, hogy csak az édesapjával töltött szép pillanatokra gondoljon. Emlékezzen az utolsó hétre, az utolsó napra, és az lebegjen a szeme előtt, hogy az édesapja mennyire boldog volt a nyaraláson, és úgy hagyta itt ezt a világot, hogy jól érezte magát, és azokkal volt, akiket a legjobban szeretett – mesélt szerelmét biztató szavairól Saunders, aki saját magában is a szeretett „apósjelöltjével” töltött szép percek emlékével tartja a lelket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.

 • Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Erzsébet királynő odavan Meghanért

  Meghan Markle május közepén házasodott be a brit királyi családba és máris abban a kegyben részesült, hogy kettesben tölthetett egy napot a királynővel.