EUR: 323,88 Ft
CHF: 285,04 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Visszakapják az elbukott pénzt

Saúl Álvarez és Gennagyij Golovkin szombati ökölvívó-mérkőzésén az egyik pontozóbíró végigaludhatta a meccset, de az sem kizárt, hogy egy teljesen más mérkőzést nézett.

Ez lehet az oka annak az érthetetlen pontozásnak, aminek következtében a középsúlyú mérkőzés döntetlennel ért véget. Az eredmény miatt volt, aki 500 ezer dollárt vesztett, ami nagyjából 130 millió forintnak felel meg. A bírói döntéssel sem a promóter Oscar De La Hoya, sem a nevadai atlétikai bizottság nem elégedett, de a legnagyobb vesztesek a sportfogadók. Ezért a Las Vegas-i kaszinók egy része kárpótolja játékosait és visszafizeti azok pénzét, akik a meccs győztesére fogadtak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    A világbajnoki pontversenyben második, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája szerint az olasz istállónak nincs oka az aggodalomra a hétvégi Forma-1-es Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban, ahol ismét versenyképesek lesznek.

  • Modric lett 2018 legjobb focistája

    Modric lett 2018 legjobb focistája

    Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.