2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Sport

Visszakapják az elbukott pénzt

Saúl Álvarez és Gennagyij Golovkin szombati ökölvívó-mérkőzésén az egyik pontozóbíró végigaludhatta a meccset, de az sem kizárt, hogy egy teljesen más mérkőzést nézett.

Ez lehet az oka annak az érthetetlen pontozásnak, aminek következtében a középsúlyú mérkőzés döntetlennel ért véget. Az eredmény miatt volt, aki 500 ezer dollárt vesztett, ami nagyjából 130 millió forintnak felel meg. A bírói döntéssel sem a promóter Oscar De La Hoya, sem a nevadai atlétikai bizottság nem elégedett, de a legnagyobb vesztesek a sportfogadók. Ezért a Las Vegas-i kaszinók egy része kárpótolja játékosait és visszafizeti azok pénzét, akik a meccs győztesére fogadtak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Roger Federer hetedszer az év sportolója

    Roger Federer hetedszer az év sportolója

    A sztárteniszező, aki tavalyi kihagyása után idén nagyszerű visszatérést produkált, fölényesen nyerte a szavazást a hegyikerékpáros világbajnok Nino Schurter és az alpesi síző Beat Feuz előtt.

  • A Fradi az őszi bajnok

    A Fradi az őszi bajnok

    A Ferencváros legyőzte vendégként a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga őszi utolsó fordulójának zárómérkőzésén, és miután a Videoton korábban egygólos vereséget szenvedett a Haladástól, a Fradi hárompontos előnnyel várhatja a tavaszi a rajtot.