2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Kibékültek Brooklyn Beckhamék

Már igazi se veled, se nélküled kapcsolatban él Brooklyn Beckham a húszéves szépséggel, Chloë Grace Moretzcel.

Kis túlzással szinte havonta szakít az ifjú sztárpár, majd nem sokkal később egy sokat sejtető posztban kürtölik világgá, hogy ismét egy párt alkotnak. A napokban sem történt ez másként, amikor is a szinglinek hitt Brooklyn egy filmezős képet osztott meg közösségi oldalán, amivel – bár egyedül tévézik a fotón – barátnőjének üzent.

„Ezek az esték a kedvenceim. Hiányzik a barátnőm” – írta a kép alá a sztárcsemete, aki ezután be is jelölte régi-új kedvesét, Chloët, akivel a hírek szerint ismét kibékültek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.