2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Klasszikusok lepik el a Ringet

Szeptember 23-án Volkswagenek lepik el a Hungaroringet, hiszen akkor lesz a márka rajongóinak hatodik találkozója, amelyen nemcsak a sofőröket, hanem az egész családot szórakoztató programokkal várják a szervezők.

Ezúttal is garantált, hogy délelőtt 10 órától sok ezer izgalmas oldtimer, youngtimer és tuningolt Volkswagen lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegességet is meg lehet tekinteni. Új programmal jön a Volkswagen Driving Experience csapata, napközben számtalan női és gyermekprogramot, késő délután pedig koncertet tartanak, majd zárásként ismét lesz autóátadás, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal térhet haza.

A rendezvényre a belépő ára 600 forint, minden egyéb információ megtalálható a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tűzmadár

  Tűzmadár

  Egy hatalmas méretű madár  került fel egy újbudai tűzfalra. A 300 m2-nél nagyobb alkotás egy XI.

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.