EUR: 315,92 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Közel hatmillióba kerül tanévenként György iskolája

Vége a nyári szünetnek, és újra kezdődik az iskola. Ennek kapcsán több hírességnek is előkerült az iskoláskori fotója, így láthatjuk, hogy milyen cuki kislány volt Vilmos herceg felesége, Katalin. A képen látszik, hogy a gyerekei mennyire hasonlítanak rá. A négyéves György fiatalabb, mint anyukája a fotón, de harmadik a trónutódlási sorban, ezért nem élheti az átlagos gyerekek életét. Szeptembertől kezdi meg előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű iskolában, ahol 5,8 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egyetlen tanév. Katalin korábban azt mondta, nem biztos, hogy a kisfia tudja, mi vár rá az iskolában, hiszen az előkészítőbe járó társai között is fiatalnak számít majd.

Katalin fotó: Profimedia

Vilmos és Katalin a gyerekeikkel fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

  • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

    Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

    Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.