EUR: 323,13 Ft
CHF: 282,49 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Közel hatmillióba kerül tanévenként György iskolája

Vége a nyári szünetnek, és újra kezdődik az iskola. Ennek kapcsán több hírességnek is előkerült az iskoláskori fotója, így láthatjuk, hogy milyen cuki kislány volt Vilmos herceg felesége, Katalin. A képen látszik, hogy a gyerekei mennyire hasonlítanak rá. A négyéves György fiatalabb, mint anyukája a fotón, de harmadik a trónutódlási sorban, ezért nem élheti az átlagos gyerekek életét. Szeptembertől kezdi meg előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű iskolában, ahol 5,8 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egyetlen tanév. Katalin korábban azt mondta, nem biztos, hogy a kisfia tudja, mi vár rá az iskolában, hiszen az előkészítőbe járó társai között is fiatalnak számít majd.

Katalin fotó: Profimedia

Vilmos és Katalin a gyerekeikkel fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.