EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Közel hatmillióba kerül tanévenként György iskolája

Vége a nyári szünetnek, és újra kezdődik az iskola. Ennek kapcsán több hírességnek is előkerült az iskoláskori fotója, így láthatjuk, hogy milyen cuki kislány volt Vilmos herceg felesége, Katalin. A képen látszik, hogy a gyerekei mennyire hasonlítanak rá. A négyéves György fiatalabb, mint anyukája a fotón, de harmadik a trónutódlási sorban, ezért nem élheti az átlagos gyerekek életét. Szeptembertől kezdi meg előkészítő tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű iskolában, ahol 5,8 millió forintnak megfelelő összegbe kerül egyetlen tanév. Katalin korábban azt mondta, nem biztos, hogy a kisfia tudja, mi vár rá az iskolában, hiszen az előkészítőbe járó társai között is fiatalnak számít majd.

Katalin fotó: Profimedia

Vilmos és Katalin a gyerekeikkel fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.