2017. november 06., hétfő
Lénárd

Budapest XV.kerület

Kutyajátszótér nem csak kutyáknak!

Átadták a felújított kutyajátszóteret a Mozdonyvezető utcában. Ezt egy pályázatnak köszönhetik a környékbeliek, amihez ráadásul a kerületi lakosok szavazata is kellett.

A felelős állattartók számára kiemelt jelentőségű, hogy a kedvenceik is megkapják a megfelelő gondoskodást, valamint azt az életteret, ahol egészségesen fejlődhetnek. Ezt a célt tűzte ki maga elé a Bayer Állategészségügy és a felelosallattartas.hu több hónapon keresztül tartó, „Támogasd te is egy kutyafuttató felújítását!” elnevezésű programja, amelynek keretében megújulhat egy kutyajátszótér. A beérkezett szavazatok és a szakmai zsűri döntése alapján a nyertes kutyajátszótér szoros versenyben a kerületünkben található Mozdonyvezető utcai kutyafuttató (a Mozdonyvezető utca és az Ozmán utca sarkán) lett.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Na végre, igazi színház!

  Na végre, igazi színház!

  Pár napja mutatták be Edward Albee: Mese az állatkertről című drámáját a patinás Fészek Művészklub kupola termébe.

 • Márton-napi libaságok

  Márton-napi libaságok

  Márton napja a karácsony előtti 40 napos böjt előtti utolsó ünnepnap. Ilyenkor nagy evés-ivást rendeztek, hogy a következő esztendőben is bőven legyen mit fogyasztani.

 • Szakápolás otthon

  Szakápolás otthon

  Minden beteg vágya, hogy a gyógyulás vagy a rehabilitáció időszakát otthon, a megszokott, megnyugtató környezetben tölthesse, de olyan profi ápolók segítségével, mint ha kórházban lábadozna.