EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Budapest XV.kerület

Kutyajátszótér nem csak kutyáknak!

Átadták a felújított kutyajátszóteret a Mozdonyvezető utcában. Ezt egy pályázatnak köszönhetik a környékbeliek, amihez ráadásul a kerületi lakosok szavazata is kellett.

A felelős állattartók számára kiemelt jelentőségű, hogy a kedvenceik is megkapják a megfelelő gondoskodást, valamint azt az életteret, ahol egészségesen fejlődhetnek. Ezt a célt tűzte ki maga elé a Bayer Állategészségügy és a felelosallattartas.hu több hónapon keresztül tartó, „Támogasd te is egy kutyafuttató felújítását!” elnevezésű programja, amelynek keretében megújulhat egy kutyajátszótér. A beérkezett szavazatok és a szakmai zsűri döntése alapján a nyertes kutyajátszótér szoros versenyben a kerületünkben található Mozdonyvezető utcai kutyafuttató (a Mozdonyvezető utca és az Ozmán utca sarkán) lett.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Piknik a Tisztviselőtelepen

    Piknik a Tisztviselőtelepen

    A hagyományokat követve idén is a Bláthy Ottó utca sarkán lévő tér adott otthont a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület által szervezett Bográcsfesztiválnak.

  • Nem csak a húszéveseké a világ

    Nem csak a húszéveseké a világ

    Nyugdíjas korban is lehet élet az élet, ha élettel töltöd meg! Ez a jelmondata annak az ingyenes programnak, melyet minden péntek délután tartanak a Zuglói Civil Házban és ahol bárki találhat magának sakk, kártya vagy épp társasjáték partnert.