2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Budapest XV.kerület

Kutyajátszótér nem csak kutyáknak!

Átadták a felújított kutyajátszóteret a Mozdonyvezető utcában. Ezt egy pályázatnak köszönhetik a környékbeliek, amihez ráadásul a kerületi lakosok szavazata is kellett.

A felelős állattartók számára kiemelt jelentőségű, hogy a kedvenceik is megkapják a megfelelő gondoskodást, valamint azt az életteret, ahol egészségesen fejlődhetnek. Ezt a célt tűzte ki maga elé a Bayer Állategészségügy és a felelosallattartas.hu több hónapon keresztül tartó, „Támogasd te is egy kutyafuttató felújítását!” elnevezésű programja, amelynek keretében megújulhat egy kutyajátszótér. A beérkezett szavazatok és a szakmai zsűri döntése alapján a nyertes kutyajátszótér szoros versenyben a kerületünkben található Mozdonyvezető utcai kutyafuttató (a Mozdonyvezető utca és az Ozmán utca sarkán) lett.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világraszóló siker volt a vizes vb és a Duna Aréna

  Világraszóló siker volt a vizes vb és a Duna Aréna

  Folyamatos támadások érték a vizes vb megrendezését és annak költségeit. A csapból is az folyik, hogy Orbán Viktor baráti köre elképesztő haszonnal építette meg a létesítményt és a hozzá kapcsolódó egyéb beruházásokat.

 • 50 év táncdal

  50 év táncdal

  Hol jár az eszem? Kislány a zongoránál. Még fáj minden csók. Ajjaj, fekete vonat! Talán még a legfiatalabbak is ismerik ezeket a dalrészleteket, ha máshonnan nem, felvételről, feldolgozásokból, vagy a szülők, nagyszülők fürdőszobai énekléséből.

 • Ő a mi képviselőnk!

  Ő a mi képviselőnk!

  2018. január 8-án a FIDESZ Zuglói Csoportja egyhangú szavazással országgyűlési képviselő-jelöltnek javasolta dr. Jelen Tamást. A FIDESZ Zuglói Választókerületi Szervezete a javaslatot szintén egyhangúan támogatta.

 • Tóth Gyula hazatért

  Tóth Gyula hazatért

  Tóth Gyula a legjobb futsal kapus az országban. A válogatott sportoló az elmúlt években a Rába ETO-ban játszott, de a napokban felbontotta szerződését, és a Ferencvárosba igazolt.