EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Belföld

Lebukott! Kiszivárgott az MSZP-s politikus levele

Már-már indulatos levelet írt Szekeres Imre, amit az MSZP egykori elnökhelyettese a párt Országos Választási Bizottságához, az elnökséghez és a megyei elnökökhöz is eljuttatott. „Ne kapkodjatok! Ne üljetek fel minden kezdeményezésnek!” – olvasható a levélben, ami a Magyar Idők birtokába került.

„Elképedve figyelem, hogy vannak az MSZP-ben olyanok, akik elfogadják a DK koncepcióját: legyenek külön pártlisták, de közösek legyenek az egyéni jelöltek” – fejtegeti. Most szólok – teszi hozzá – , akik ezt képviselik, nincsenek tisztában a következményekkel. „Majdnem azt írtam: a hétszentségét, gondolkozzatok!” – idézi MSZP-s politikus szavait a Magyar Idők.


A levél teljes tartalma itt olvasható el!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Sorra gyűlnek a Czeglédy elleni vádak

  Már kilenc iskolaszövet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen – tájékoztatott pénteken a Csongrád Megyei Főügyészség.

 • A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  A magyarok 70 százaléka aggódik az illegális migráció miatt

  Nem véletlenül lapítanak most azok az ellenzékiek, akik ellenezték a határkerítés megépítését, és álproblémáról beszéltek. A magyarok hetven százaléka aggódik az illegális bevándorlás miatt, de ugyanekkora azok aránya, akik elégedettek a kormányzat ez ügyben tett lépéseivel – mondta saját kutatásukra hivatkozva Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában.

 • Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  Soros embertípusra vágyik az EU emberjogi biztosa

  A “homo sorosensus”, azaz a Soros embertípus létrehozásának szükségességéről értekezik Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban – írta Hírado.hu. Eközben az ENSZ Magyarország számára elfogadhatatlan migrációs politikát diktáló vitaindító anyagát az a Louis Arbour, migrációért felelős különleges képviselő jegyezte, aki öt évig volt a Soros féle Nyílt Társadalom Alapítvány pénzügyi hátterével működő Nemzetközi Kríziscsoport vezérigazgatója és akit maga a milliárdos tüntetett ki a Soros-egyetemen 2010-ben.