EUR: 326,02 Ft
CHF: 283,29 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Belföld

Lebukott! Kiszivárgott az MSZP-s politikus levele

Már-már indulatos levelet írt Szekeres Imre, amit az MSZP egykori elnökhelyettese a párt Országos Választási Bizottságához, az elnökséghez és a megyei elnökökhöz is eljuttatott. „Ne kapkodjatok! Ne üljetek fel minden kezdeményezésnek!” – olvasható a levélben, ami a Magyar Idők birtokába került.

„Elképedve figyelem, hogy vannak az MSZP-ben olyanok, akik elfogadják a DK koncepcióját: legyenek külön pártlisták, de közösek legyenek az egyéni jelöltek” – fejtegeti. Most szólok – teszi hozzá – , akik ezt képviselik, nincsenek tisztában a következményekkel. „Majdnem azt írtam: a hétszentségét, gondolkozzatok!” – idézi MSZP-s politikus szavait a Magyar Idők.


A levél teljes tartalma itt olvasható el!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A politikai korrektség nyomában

  A politikai korrektség nyomában

  A politika arról szól, hogy az ember kapcsolódik-e saját hagyományaihoz, kultúrájához, vagy nem. A Nyugat a folyamatos hanyatlás állapotában van, ugyanakkor megvan arra is a képessége, hogy visszavágjon, hogy újra megszervezze saját magát.

 • Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

  Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

  Az országgyűlési választáson kudarcot szenvedő Momentum új elnökségéről készített körképet a Figyelő. A Figyelőnek nyilatkozó elnökségi tagok elárulták, hogy nemmel szavaznának a Stop Soros törvénycsomagra és hiányolják a szolidaritást a kormány bevándorlás-politikájából.

 • Hiába vigasztalják Ákost a barátai

  Hiába vigasztalják Ákost a barátai

  Ákost előszeretettel kezdik ki a balliberális megmondó emberek. Vajon miért? Erről, az elmúlt ötven esztendőről, a migránsválságról és Európa kereszténységéről is beszélgettek az alkotóval.