2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Belföld

Menekülést közben fotózták le a szökött győri rabot – Fotó!

A PestiSrácok.hu olvasójának sikerült képet csinálnia arról a rabról, aki még kedden szökött meg a Győri Járásbíróságra történő előállítása közben.

A fotón a szökött győri rab látható menekülés közben. A férfit egy autós kapta lencsevégre, amint rabruhában, futva menekül Győrben – írja a lap.


Mint arról beszámoltunk, a büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 33 éves férfi felkutatását.

A BVOP szóvivője, Orosz Zoltán kedd délután azt közölte, hogy a belső vizsgálat elsődleges megállapítása szerint felmerült az előállítást végrehajtó kolléga felelőssége, ezért őt, valamint a bv intézet biztonsági osztályának vezetőjét azonnali hatállyal felfüggesztették.

A már jogerős büntetését töltő elítéltet a bíróság udvarán várakozott az őt kísérő börtönőrrel a rabszállító autóra. Ekkor az őr mellett, vezetőszáron és bilincsben várakozó férfi a bilincsből mindkét kezét kihúzta, majd az éppen lezáródó sorompó alatt elszaladt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sorosék megbüntetnék Magyarországot

    Sorosék megbüntetnék Magyarországot

    Terjedelmes interjút adott az origo.hu-nak Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára, amelyben a politikus többek között arról is beszélt, hogy a Soros György szervezetei Magyarország megbüntetésére készülnek.