EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb

Lerobbant Rolls-Royce bánt el a műsorvezetővel

Jókor jött a segítség Tordai Istvánnak, a SportVerda műsorvezetője ugyanis a minap egy Rolls-Royce- t tesztelt, amikor a – tegyük hozzá, még nem teljesen felújított autó – lerobbant.
Tordai a Rolls tulajdonosával és a stábbal megpróbálta betolni a legendás autót – ami egyébként jó három tonnát nyom – a műsorvezető meg is roppantotta a derekát, fájdalma a napok múlásával sem enyhült. Istvánt szerencséjére éppen Kőbányára, egy most nyílt magyar-kínai orvosi központ jótékonysági rendezvényére volt hivatalos, ahol térítésmentesen végeztek a magyar lakosokon vizsgálatokat, kezeléseket, Kovács Róbert, polgármester jelenlétében.
– Nem sok reménnyel ültem az orvosok elé, de nemsokára csodálkozva pattantam fel: egy
speciális kezelés után kiállt a derekamból a fájdalom. Azt azonban megfogadtam, többé nem próbálok Rolls-Royce-t betolni.

Amikor még minden rendben volt: Tordai István a legendás autóval


Kínai orvosok segítettek a műsorvezetőn

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.