EUR: 321,85 Ft
CHF: 279,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb

Lerobbant Rolls-Royce bánt el a műsorvezetővel

Jókor jött a segítség Tordai Istvánnak, a SportVerda műsorvezetője ugyanis a minap egy Rolls-Royce- t tesztelt, amikor a – tegyük hozzá, még nem teljesen felújított autó – lerobbant.
Tordai a Rolls tulajdonosával és a stábbal megpróbálta betolni a legendás autót – ami egyébként jó három tonnát nyom – a műsorvezető meg is roppantotta a derekát, fájdalma a napok múlásával sem enyhült. Istvánt szerencséjére éppen Kőbányára, egy most nyílt magyar-kínai orvosi központ jótékonysági rendezvényére volt hivatalos, ahol térítésmentesen végeztek a magyar lakosokon vizsgálatokat, kezeléseket, Kovács Róbert, polgármester jelenlétében.
– Nem sok reménnyel ültem az orvosok elé, de nemsokára csodálkozva pattantam fel: egy
speciális kezelés után kiállt a derekamból a fájdalom. Azt azonban megfogadtam, többé nem próbálok Rolls-Royce-t betolni.

Amikor még minden rendben volt: Tordai István a legendás autóval


Kínai orvosok segítettek a műsorvezetőn

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.