2017. november 25., szombat
Katalin

Egyéb

Lerobbant Rolls-Royce bánt el a műsorvezetővel

Jókor jött a segítség Tordai Istvánnak, a SportVerda műsorvezetője ugyanis a minap egy Rolls-Royce- t tesztelt, amikor a – tegyük hozzá, még nem teljesen felújított autó – lerobbant.
Tordai a Rolls tulajdonosával és a stábbal megpróbálta betolni a legendás autót – ami egyébként jó három tonnát nyom – a műsorvezető meg is roppantotta a derekát, fájdalma a napok múlásával sem enyhült. Istvánt szerencséjére éppen Kőbányára, egy most nyílt magyar-kínai orvosi központ jótékonysági rendezvényére volt hivatalos, ahol térítésmentesen végeztek a magyar lakosokon vizsgálatokat, kezeléseket, Kovács Róbert, polgármester jelenlétében.
– Nem sok reménnyel ültem az orvosok elé, de nemsokára csodálkozva pattantam fel: egy
speciális kezelés után kiállt a derekamból a fájdalom. Azt azonban megfogadtam, többé nem próbálok Rolls-Royce-t betolni.

Amikor még minden rendben volt: Tordai István a legendás autóval


Kínai orvosok segítettek a műsorvezetőn

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.