EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Program

Magyarország legújabb kihívása Európa közepén!

Az idei év őszén először kerül megrendezésre, egy Európában is egyedülállónak számító sportesemény, a Tállya Challenge.

A rendezvény különlegességét, a festői környezetű Tállya település mellett a Colas bánya, és az azt körülvevő terület adja. Monumentális, néhol már holdbéli kinézete egyedi és különleges élményt biztosít a két külön versenyszámot, a futást és a mountain bike távokat teljesítőknek. Tállya, a történelmi borvidék jellegének és az elmúlt 10 év fejlesztéseinek köszönhetően egyre kedveltebb turisztikai célpont. A község közigazgatási területén fekszik a COLAS Északkő Bányászati Kft. üzeme, amely egy aktív andezitbányaként üzemel.

Az esemény promo videója: https://www.youtube.com/watch?v=rlb9m_QC4ms&feature=youtu.be

Az esemény időpontja: 2017. október 6-8.

Az esemény helyszíne: HU-3907 Tállya, Rákóczi út 23

A háromnapos versenyhétvége alatt, kiegészítő programok vehetők igénybe, előzetes bejelentkezés alapján. (Dűlőtúra, vezetett borkóstolók, pincetúrák.)

Bejelentkezés: info@tallyachallenge.hu

Versenyinformációk:

Versenytáv:12km/1kör
Sportágak:Futás/MountainBike

A TC-RUN egy akadályokkal nehezített terepfutó verseny, extreme helyszínével (Colas Bánya) 14 éves kortól biztosít kihívást a résztvevőknek. Palánkok, rámpák, mocsaras árkok, óriás munkagépek, kötélhálók és még jó néhány akadály várja a kalandfutás rajongóit, akiknek nem csupán az akadályok meghódítása, hanem a bajtársiasság, az akaraterő és kitartás megtapasztalása is felejthetetlen élményt nyújt a megmérettetés során.

A kijelölt TC-RUN táv 1. illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat együtt teljesíti a 12km-es távot, és mindhárom csapattag időeredményének összege a mérvadó a ragsoroláskor.

A TC-BIKE egy egyedülálló mountain bike verseny, amely az aszfalt és extrém terepviszonyokat egyaránt magában foglalja a 12km-es táv alatt. A pálya olyan kerékpárral teljesíthető akadályrendszereket is tartalmaz, amely az országban egyedivé teszi a TC-BIKE pályavezetését.
A kijelölt TC-BIKE táv 1. illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat 3×12 km teljesítését jelenti váltóban. A váltó összeadott időeredménye mérvadó a rangsoroláskor!

Bővebb információ és programok: www.tallyachallenge.hu

Nevezés információ: https://tixa.hu/tallyachallenge

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.