EUR: 319,18 Ft
CHF: 274,72 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program

Magyarország legújabb kihívása Európa közepén!

Az idei év őszén először kerül megrendezésre, egy Európában is egyedülállónak számító sportesemény, a Tállya Challenge.

A rendezvény különlegességét, a festői környezetű Tállya település mellett a Colas bánya, és az azt körülvevő terület adja. Monumentális, néhol már holdbéli kinézete egyedi és különleges élményt biztosít a két külön versenyszámot, a futást és a mountain bike távokat teljesítőknek. Tállya, a történelmi borvidék jellegének és az elmúlt 10 év fejlesztéseinek köszönhetően egyre kedveltebb turisztikai célpont. A község közigazgatási területén fekszik a COLAS Északkő Bányászati Kft. üzeme, amely egy aktív andezitbányaként üzemel.


Az esemény promo videója: https://www.youtube.com/watch?v=rlb9m_QC4ms&feature=youtu.be

Az esemény időpontja: 2017. október 6-8.


Az esemény helyszíne: HU-3907 Tállya, Rákóczi út 23

A háromnapos versenyhétvége alatt, kiegészítő programok vehetők igénybe, előzetes bejelentkezés alapján. (Dűlőtúra, vezetett borkóstolók, pincetúrák.)

Bejelentkezés: info@tallyachallenge.hu

Versenyinformációk:

Versenytáv:12km/1kör
Sportágak:Futás/MountainBike

A TC-RUN egy akadályokkal nehezített terepfutó verseny, extreme helyszínével (Colas Bánya) 14 éves kortól biztosít kihívást a résztvevőknek. Palánkok, rámpák, mocsaras árkok, óriás munkagépek, kötélhálók és még jó néhány akadály várja a kalandfutás rajongóit, akiknek nem csupán az akadályok meghódítása, hanem a bajtársiasság, az akaraterő és kitartás megtapasztalása is felejthetetlen élményt nyújt a megmérettetés során.

A kijelölt TC-RUN táv 1. illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat együtt teljesíti a 12km-es távot, és mindhárom csapattag időeredményének összege a mérvadó a ragsoroláskor.

A TC-BIKE egy egyedülálló mountain bike verseny, amely az aszfalt és extrém terepviszonyokat egyaránt magában foglalja a 12km-es táv alatt. A pálya olyan kerékpárral teljesíthető akadályrendszereket is tartalmaz, amely az országban egyedivé teszi a TC-BIKE pályavezetését.
A kijelölt TC-BIKE táv 1. illetve 3 fős csapatban is teljesíthető. A 3fős csapat 3×12 km teljesítését jelenti váltóban. A váltó összeadott időeredménye mérvadó a rangsoroláskor!

Bővebb információ és programok: www.tallyachallenge.hu

Nevezés információ: https://tixa.hu/tallyachallenge

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.