2017. november 15., szerda
Albert, Lipót

Életmód

Marilyn egy napra – Videó!

A Fine Living munkatársai rendhagyó szépségnappal kedveskedtek vendégeiknek. A  csatorna szakembereket hívott segítségül, hogy kolléganőnk egy napra a legnagyobb amerikai szépségikon, Marilyn Monroe bőrébe bújhasson.  

Az apropót a Rachel Hunter szépségtúrája című sorozat második évada adta,  amelyben az ex-modell többek közt New Yorkba és Los Angeles-be is ellátogat, hogy megtudja, a modellek és a hírességék milyen módszerekkel őrzik meg szépségüket?


Kapcsolódó Cikkek

 • Szomorú, de a felnőttek 60 százaléka túlsúlyos

  Szomorú, de a felnőttek 60 százaléka túlsúlyos

  A felnőttek körülbelül 60 százaléka túlsúlyos, gyermekeknél 20 százalék ez az arány az országban – mondta Kovács Viktória, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet táplálkozástudományi szakreferense kedden az M1 aktuális csatornán.

 • Bemutatót tartott Európa legjobb virágkötője

  Bemutatót tartott Európa legjobb virágkötője

  Mezőffy Tamás Európa-bajnok virágkötő mester tartott bemutatót a Flora Hungaria nagybani virágpiac galériatermében Szigetszentmiklóson.  Számos európai és távol-keleti ország virágkötő-szervezetei, -iskolái kapkodnak a magyar szakemberért, aki látványos show keretében tanított új megoldásokat szakmabelieknek.

 • Mekkora üzlet az ingatlanozás?

  Mekkora üzlet az ingatlanozás?

  A válság elmúltával újra mintegy évi 150 ezer ingatlan cserél gazdát a hazai piacon, nem túlzás tehát összességében több ezer milliárdos piacról beszélni.