EUR: 310,30 Ft
CHF: 268,39 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Megbüntették a 146 kilós kapust – Videó!

Két hónapra eltiltották, illetve 375 font pénzbírságra ítélték a Sutton United kapusát, Wayne Shawt, aki a tavalyi Arsenal – Sutton United FA-kupa nyolcaddöntőjében evett a pálya szélén. Sokak szerint fogadási csalás történhetett.

Talán nincs a világon olyan futballszerető ember, aki ne emlékezne Wayne Shawra, a Sutton United duci kapusára. A tavalyi szezon FA-kupa nyolcaddöntőjében az Arsenal  2-0-ra verte a dél-londoni csapatot, de a cserekapus egy életre beírta magát a futballtörténelembe. Shaw egyszerűen nem bírta kivárni, amíg a bíró lefújja meccset és enni kezdett a kispadnál. Most azonban komoly árat fizet a falatozásért.

A meccs félidejében Shaw kisétált a büfébe és vett magának egy húsos pitét, amit a 83. percben be is tolt. Első látásra ez nem is tűnik egy hatalmas bűnnek, azonban egyes hírek szerint nem az éhség vezérelte a 45 éves hálóőrt. Egy fogadóiroda a meccs előtt 9-szeres pénzt fizetett arra, hogy Shawt mutatni fogja a kamera miközben eszik a meccsen. A futballista egy percet sem játszott a mérkőzésen és természetesen tagadta, hogy fogadott volna, hiszen ez neki és a csapattársainak is tilos volt.

A Daily Mail már az eset után megírta, hogy az Angol Labdarúgó-Szövetség kivizsgálja az ügyet és igazuk lett. A döntés értelmében a nagyétkű kapust két hónapra eltiltották a futballtól és még egy 375 fontos (125 ezer forint) büntetést is kiszabott rá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.