EUR: 310,30 Ft
CHF: 268,39 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Sport

Mickey egérrel ünnepelt Messi

Lionel Messi a hétvégén ünnepelte kisebbik fia, Mateo második születésnapját. A zsúrban pedig Mickey egér is feltűnt.

Az FC Barcelona argentin klasszisa, Lionel Messi a hétvégi Espanyol elleni elképesztő teljesítménye után a regenerálódás mellett még arra is talált időt, hogy megünnepelje fia, Mateo második születésnapját. A szülinapi zsúrban Messi családja szemmel láthatóan jól érezte magát. Az ötsörös aranylabdás futballista és felesége Antonella Roccuzzo is elárasztotta az Instagramot a fotókkal.

A 30 éves legenda megosztott egy képet az Instán, amelyen látszik, hogy egy Mickey egér figura is részt vett az ünneplésen és az egész koncepció a világ leghíresebb egere köré épült. – Boldog születésnapot, életem! – írta az egyik fotó alá Messi.

Fotó: Facebook

Fotó: Instagram

Messi felesége, Antonella sem bírta ki posztolás nélkül, ő azt írta a fotó alá, hogy: „Boldog születésnapot gyönyörű, anya nagyon szeret.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Mandula egyedülálló anya lesz

    Mandula egyedülálló anya lesz

    Egyedülálló anya lesz Mandula Petra. Legalábbis néhány hónapig, hiszen az egykori kitűnő teniszező férje Floridában edzősködik, és hamarosan visszatér Amerikába, Petra pedig itthon gondoskodik négy gyerekükről.

  • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Ünnepeltek az érdi röplabdázók

    Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.