EUR: 308,81 Ft
CHF: 267,70 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Modellnek készül Jacko lánya

A szemünk előtt nőtt fel és vált szexbombává az elhunyt popkirály, Michael Jackson lánya, Paris. A 19 éves szőke szépség napról napra dögösebb, és hippi stílusa ellenére is csakúgy kapkodnak utána a divatházak.

Paris is kacsingat a modellkedés felé, és slampossága mögé bújva azért nem bízza a véletlenre, hogy utánafordulnak-e az utcán a férfiak.

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.