EUR: 324,16 Ft
CHF: 279,06 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

Sokakat meglepett, hogy a bevallottan tériszonnyal, klausztrofóbiával és egyéb félelmekkel küszködő Joci elvállalta feleségével, Anitával együtt a TV2 sikerműsora, a Drágám, add az életed! felkérését, azonban az Origo című dal előadója mindig is szerette feszegetni a határait.


– Tele vagyok fóbiákkal, ezeket mindig próbálom legyőzni és igyekeztem bizonyítani magamnak, hogy lazábban is tudom élni az életemet. Hát ez most inkább kevesebb, mint több sikerrel ment. Emlékszem, a létrára mászós feladattól teljesen kikészültem, illetve amikor erőset kellett innom, ugyanis nagyon erős refluxom van – osztotta meg a Lokál Extrával az énekes.

forrás: tv2

Joci és Anita 13 éve vannak együtt, két gyermekük született, Hanna és Zalán. Példás házasságban élnek, Joci szerint az a titkuk, hogy az elejétől kezdve nem próbálták megjátszani magukat egymás előtt.


– Az első perctől kezdve tudta Anita, hogy én nem az ügyességemmel és a vakmerőségemmel hódítok, hiszen ezekben nem rúgok labdába, nem így a humor és a zene terén. Sokan mondták, hogy mennyi új dolgot tudtak meg a másikról ebben a műsorban, de nálunk ez nem így történt. Nagyon ismerjük egymást, sose okoztunk meglepetést a másiknak és nem kínoztuk egymást. Az Eurovíziós Dalfesztivál időszaka csak erősítette a kapcsolatunkat, hiába dolgozom most többet – gondolok itt a Sztárban Sztárra vagy az október 12-i nagykoncertemre a MOM Kulturális Központban. Anita nem féltékeny a sok kimaradás miatt, a bizalom fontos kapocs köztünk, mivel én társat keresetem és nem házisárkányt – viccelődött Joci, aki arra is választ adott, vajon mikor fognak végre egy ágyban aludni.

– Amióta megvannak a gyerekek, nem aludtunk együtt, Anita mindig a srácokkal alszik, én a szobánkban. Hamarosan elérik a gyerekek azt a kort, amikor már igénylik a külön teret és „ciki” lesz anyuval egy szobában aludni, úgyhogy akkor meg fogjuk próbálni az együtt alvást, bár nem tudom, hogy tudunk-e majd egy ágyban aludni a feleségemmel. Nagyon fura lesz, mert már megszoktam, hogy kedvemre lustálkodhatok és horkolhatok.

Kapcsolódó Cikkek