2017. november 25., szombat
Katalin

Sport

Szétforgácsolódott Ederson arca

A hétvégi Manchester City–Liverpool meccs nem csak az 5-0-s végeredmény miatt maradt emlékezetes, hanem Sadio Mané és a hazaiak kapusa, Ederson ütközése is életre szólóra sikeredett.

A City 1-0-s vezetésénél a Liverpool támadója brutálisan beletalpalt Ederson kapus arcába. Természetesen a játékvezető kezében rögtön villant a piros lap, most viszont angol sajtóhírek szerint a Vörösök fellebbezni készülnek a szenegáli hárommeccses eltiltása ellen, azt szeretnék elérni, hogy csak egy vagy két találkozót hagyjon ki a játékos.


Profimedia, Press Association

 

Ederson kapust nyolc percig ápolták a gyepen, majd hordágyon és oxigénmaszkkal vitték le a pályáról. Hétfőn a brazil hálóőr megmutatta arcát, amelyet nyolc öltéssel kellett összevarrni.

Fotó: Twitter

 

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere természetesen kiállt játékosa mellett, szerinte ugyanis nem láthatta, hogy érkezik a kapus.

– Az egész mérkőzés egy nagy piros lap volt. Nem gondolom, hogy jogos Mané kiállítása, hiszen nem láthatta, hogy érkezik a kapus. Balszerencsés volt a City ellen tíz emberrel játszani, és szerencsétlen baleset történt – mondta a lefújás után a német szakember.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mindenkit hülyére ver a PSG

    Mindenkit hülyére ver a PSG

    A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata felszántotta a Celtic-kel a Parc des Princes gyepét, és a 7-1-es végeredménnyel megdöntötte a Borussia Dortmund rekordját.

  • A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    A világ legjobbja lett a vizes vb nyitó előadása

    Két kategóriában is díjazták a 17. FINA Világbajnokság nyitó előadását a rendezvényszakma Oscar-díjaként is emlegetett, rangos Bea World – Best Event Awards ünnepélyes díjátadó gáláján. Az egyik legfontosabb kategória, a Best Live Entertainment szekció fődíját Káel Csaba, a nyitóesemény főrendezője, a Müpa vezérigazgatója és a produkció látványvilágáért felelő francia kollektíva, az ECA2 vezetője, Jean-Christophe Canizares közösen vette át.