EUR: 321,85 Ft
CHF: 279,36 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb Szolnok

Szolnoki győzelmek a Szuper Ligán

Szeptember elő napjaiban a fővárosi Lantos Mihály Sportközpontban gyűlt össze a hazai atléták színe-java a 4. Magyar Atlétikai Szuper Liga döntőjére. Természetesen a szolnokiak sem maradtak távol, és milyen jól tették!

A Szolnoki MÁV SE sprintere, Sipos János egy ötödik hellyel tette le névjegyét 100 méteren, a Szolnoki Honvéd SE nehézatlétája, Kővágó Zoltán azonban mindenki mást megelőzött diszkoszvetésben: a 2004-es athéni olimpia ezüstérmese harmadik kísérletére 62,17 méterig repítette a sportszert, amelyre a többieknek nem volt válaszuk. Hasonlóan a Tisza-partjára vándorolt a férfi gerelyhajítás aranyérme is: a törökszentmiklósi származású Rivasz-Tóth Norbert 74,37 méterrel utasított mindenkit maga mögé, míg klubtársa, Gál Mihály a negyedik helyen zárt.


Úgy látszik, hogy a Szolnoki MÁV SE valamire rálelt a gerelyhajítás frontján, hiszen női dobói is pont ugyanúgy végeztek, mint a férfiak: jelen esetben Szilágyi Réka 56,42 méterrel, utcahosszal végzett az élen, hiszen a második helyen zárt riválisánál hat méterrel jobb eredményt ért el. A szintén szolnoki Bakos Karolina ugyanakkor sajnos lemaradt a dobogóról és negyedik lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.