EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Egyéb Szolnok

Szolnoki győzelmek a Szuper Ligán

Szeptember elő napjaiban a fővárosi Lantos Mihály Sportközpontban gyűlt össze a hazai atléták színe-java a 4. Magyar Atlétikai Szuper Liga döntőjére. Természetesen a szolnokiak sem maradtak távol, és milyen jól tették!

A Szolnoki MÁV SE sprintere, Sipos János egy ötödik hellyel tette le névjegyét 100 méteren, a Szolnoki Honvéd SE nehézatlétája, Kővágó Zoltán azonban mindenki mást megelőzött diszkoszvetésben: a 2004-es athéni olimpia ezüstérmese harmadik kísérletére 62,17 méterig repítette a sportszert, amelyre a többieknek nem volt válaszuk. Hasonlóan a Tisza-partjára vándorolt a férfi gerelyhajítás aranyérme is: a törökszentmiklósi származású Rivasz-Tóth Norbert 74,37 méterrel utasított mindenkit maga mögé, míg klubtársa, Gál Mihály a negyedik helyen zárt.


Úgy látszik, hogy a Szolnoki MÁV SE valamire rálelt a gerelyhajítás frontján, hiszen női dobói is pont ugyanúgy végeztek, mint a férfiak: jelen esetben Szilágyi Réka 56,42 méterrel, utcahosszal végzett az élen, hiszen a második helyen zárt riválisánál hat méterrel jobb eredményt ért el. A szintén szolnoki Bakos Karolina ugyanakkor sajnos lemaradt a dobogóról és negyedik lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.