EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Egyéb Szolnok

Szolnoki győzelmek a Szuper Ligán

Szeptember elő napjaiban a fővárosi Lantos Mihály Sportközpontban gyűlt össze a hazai atléták színe-java a 4. Magyar Atlétikai Szuper Liga döntőjére. Természetesen a szolnokiak sem maradtak távol, és milyen jól tették!

A Szolnoki MÁV SE sprintere, Sipos János egy ötödik hellyel tette le névjegyét 100 méteren, a Szolnoki Honvéd SE nehézatlétája, Kővágó Zoltán azonban mindenki mást megelőzött diszkoszvetésben: a 2004-es athéni olimpia ezüstérmese harmadik kísérletére 62,17 méterig repítette a sportszert, amelyre a többieknek nem volt válaszuk. Hasonlóan a Tisza-partjára vándorolt a férfi gerelyhajítás aranyérme is: a törökszentmiklósi származású Rivasz-Tóth Norbert 74,37 méterrel utasított mindenkit maga mögé, míg klubtársa, Gál Mihály a negyedik helyen zárt.

Úgy látszik, hogy a Szolnoki MÁV SE valamire rálelt a gerelyhajítás frontján, hiszen női dobói is pont ugyanúgy végeztek, mint a férfiak: jelen esetben Szilágyi Réka 56,42 méterrel, utcahosszal végzett az élen, hiszen a második helyen zárt riválisánál hat méterrel jobb eredményt ért el. A szintén szolnoki Bakos Karolina ugyanakkor sajnos lemaradt a dobogóról és negyedik lett.

Kapcsolódó Cikkek