EUR: 319,32 Ft
CHF: 274,83 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

Sztár lett Husi, a kutya aki miatt leállt az M3-as metró

Péntek délelőtt hatalmas káoszt okozott az utazni vágyók körében, hogy az M3-as metró ismét leállt. Most azonban nem egy meghibásodott szerelvény, hanem egy elkóborolt kutya, Husi okozta a fennakadást.

Péntek délelőtt az Árpád hídi metrómegállónál szökött el egy kutyus a gazdájától. Az eb megijedhetett valamitől, mert az alagútba rohant. Az esetről a BKK a közösségi oldalon számolt be. – Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és Újpest-Központ között, mert egy kutya beszaladt az alagútba. Türelmeteket kérjük – írták. Néhány órával később azonban már arról számoltak be, hogy sikerült befogni a kutyust, akinek szerencsére nem esett bántódása.


Az elszabadult kutyát gazdája, az állatvédők és kutyás rendőrök próbálták kihozni az alagútból. Emiatt a délelőtt pótló buszok jártak előbb Deák tér és Újpest-Központ, majd Lehel tér és Nagyvárad tér metrómegállók között –
közölte Bakó Pál, a BKK fődiszpécsere az MTI-vel. A kistestű ebet a Dózsa György úti metrómegállónál hozták ki az alagútból – tette hozzá.

A BKK a közösségi oldalán később posztolt egy fotót is Husiról, a meglógott kutyusról. A cég azért figyelmeztette az utasokat, hogy közösségi közlekedés használatakor mindig vigyázzanak magukra és kedvenceikre is.


Lokál tanácsa: Ha kutyával metróznak, mindenképpen legyen pórázon az eb és emeljék fel kistestű kedvenceiket a mozgólépcsőn, nehogy becsípje a körmüket, vagy a mancsukat a lépcső!

A szökött kutyus, Husi egyébként hatalmas sztár lett a közösségi oldalon, fotóját már majdnem kétezren lájkolták.

Fotó: Facebook/BKK

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Nincs annál szörnyűbb, amikor egy szülő elveszíti gyermekét. Bár egy hazai rendőrségi statisztika szerint az eltűnt kiskorúak mintegy 30 százaléka egy napon belül, másik 30 százaléka egy héten belül, és 35 százaléka egy hónapon belül meglesz, 5 százalékuk talán egyszer vagy soha nem kerül már elő.

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.