EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Sztárban sztár: Táncosnőbe szerelmes Berkes Olivér

Fekvőgipsszel a lábán indult neki a Sztárban sztárnak Berkes Olivér, akinek édesanyja és nővére mellett táncosnő szerelme, Kitti a legfőbb segítsége. A sármos énekes és barátnője több mint fél éve alkotnak egy párt, és már az összeköltözést fontolgatják. 

Vasárnap elstartolt a Sztárban sztár ötödik évada, amelyben a négy évvel ezelőtt a Voice című tehetségkutató versenyben felbukkant Berkes Olivér is színpadra lépett. A fiatal énekes egy héttel a műsor indulása előtt bokaszalag-szakadást szenvedett, de így is bravúrosan teljesített Amy Winehouse bőrébe bújva, ami talán annak is köszönhető, hogy három gyönyörű hölgy lesi minden kívánságát.

– Összefogtak a családom női tagjai, és mindenben segítenek. Érdekes helyzet, hogy a legtöbb dolgot csak segítséggel tudom megoldani, de egykori sportolóként túlléptem ezen, és nagyon élvezem az egész műsort – mondta a Lokálnak Olivér, aki féltve őrzi magánéletét. Legutóbb a magyar szépségkirálynővel, Szunai Lindával való románcáról cikkeztek, ami tiszavirág-életű volt, ám a Lokál megtudta: a jóképű fiatalemberhez pár hónapja ismét bekopogtatott a szerelem, és egy táncosnő oldalán találta meg a boldogságot.

– Hét hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, Kittivel. Azt édesanyám és a nővérem mellett ő az, aki rengeteget segít nekem, és mindenben számíthatok rá. Jó együtt, boldogok vagyunk, és épp az összeköltözés részleteiről beszélgetünk – árulta el a nagy hírt a 25 éves énekes, akit fekvőgipszes napjai nagyon elgondolkodtattak.

– Mosdóba menni, tusolni tudok egyedül, de minden más nehézkes, még az állás is. Lényegében nehézséget jelentenek a mindennapos dolgok, és ha rövid időre is, de kiszolgáltatottá váltam. Minden elismerésem a kerekesszékes embereké és az őket segítőké. Óriási munka lehet ez mindenkinek – mondta a fiatal tehetség, akinek, ha minden jól megy, a következő adásban már járógipsz lesz a lábán.

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.