2018. június 19., kedd
Gyárfás

Extra

Sztárban sztár: Táncosnőbe szerelmes Berkes Olivér

Fekvőgipsszel a lábán indult neki a Sztárban sztárnak Berkes Olivér, akinek édesanyja és nővére mellett táncosnő szerelme, Kitti a legfőbb segítsége. A sármos énekes és barátnője több mint fél éve alkotnak egy párt, és már az összeköltözést fontolgatják. 

Vasárnap elstartolt a Sztárban sztár ötödik évada, amelyben a négy évvel ezelőtt a Voice című tehetségkutató versenyben felbukkant Berkes Olivér is színpadra lépett. A fiatal énekes egy héttel a műsor indulása előtt bokaszalag-szakadást szenvedett, de így is bravúrosan teljesített Amy Winehouse bőrébe bújva, ami talán annak is köszönhető, hogy három gyönyörű hölgy lesi minden kívánságát.


– Összefogtak a családom női tagjai, és mindenben segítenek. Érdekes helyzet, hogy a legtöbb dolgot csak segítséggel tudom megoldani, de egykori sportolóként túlléptem ezen, és nagyon élvezem az egész műsort – mondta a Lokálnak Olivér, aki féltve őrzi magánéletét. Legutóbb a magyar szépségkirálynővel, Szunai Lindával való románcáról cikkeztek, ami tiszavirág-életű volt, ám a Lokál megtudta: a jóképű fiatalemberhez pár hónapja ismét bekopogtatott a szerelem, és egy táncosnő oldalán találta meg a boldogságot.

– Hét hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, Kittivel. Azt édesanyám és a nővérem mellett ő az, aki rengeteget segít nekem, és mindenben számíthatok rá. Jó együtt, boldogok vagyunk, és épp az összeköltözés részleteiről beszélgetünk – árulta el a nagy hírt a 25 éves énekes, akit fekvőgipszes napjai nagyon elgondolkodtattak.


– Mosdóba menni, tusolni tudok egyedül, de minden más nehézkes, még az állás is. Lényegében nehézséget jelentenek a mindennapos dolgok, és ha rövid időre is, de kiszolgáltatottá váltam. Minden elismerésem a kerekesszékes embereké és az őket segítőké. Óriási munka lehet ez mindenkinek – mondta a fiatal tehetség, akinek, ha minden jól megy, a következő adásban már járógipsz lesz a lábán.

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    Ezt jelentik a rövidítések a naptejeken

    A JAMA Dermatology korábban közzétett vizsgálata szerint sokan nincsenek tisztában a naptejeken látható jelölésekkel. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosa magyarázza el, hogy miért nem elég, ha kizárólag az SPF alapján választunk, és miért fontos figyelni az UVA és UVB jelölésekre is?