EUR: 324,16 Ft
CHF: 279,06 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Tiltott támogatást kapott a Jobbik Simicskától

Simicska Lajos teljesen ingyen adott 1 milliárd forintot érő plakáthelyeket a Jobbiknak.

Simicska plakátcége a Publimont  plakáthelyeinek egyhatodát napok alatt egyszerűen átjátszotta a Jobbiknak -írja az Origo.hu.


Éppen ezért Magyarország második legnagyobb plakátcégének ülésén a tulajdonos, Simicska Lajos személyes részvételére azért volt szükség, hogy, elmondja a Jobbik jelenleg nem tud fizetni csak később, de ennek ellenére plakáthelyeket azonnal biztosítani kell nekik.

Ez a fajta tevékenység súlyosan törvény sértő, hiszen egy cég nem adhat támogatást pártnak, tiltja a pártokra vonatkozó törvény.


Amikor áron alul vagy egy esetleges későbbi fizetéssel veszi meg a Jobbik a plakátberendezéseket Simicskától, az tiltott, egyértelműen párttámogatás – olvasható az Origón.

Korábban már beszámoltunk arról hogy Jobbikos üzenet Simicska plakátjain látható, illetve Simicska-Jobbik kapcsolatáról is, miszerint Simicska Lajosnak az összekötője máris a Jobbik elnökének, Vona Gábornak a belső köréhez tartozik.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Brüsszel már megint Sorost védi

  Fidesz: Brüsszel már megint Sorost védi

  Brüsszel már megint Sorost védi, és nem először próbál nyomást gyakorolni Magyarországra a Soros-hálózat érdekében – kommentálta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán újságíróknak azt a hírt, hogy kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen a “Stop Soros” törvénycsomag miatt.

 • Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjából

  Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjából

  Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomag elfogadási folyamatából – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szerdai kormányülés utáni sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Ezért nem élnek a közösségi média lehetőségével

  Ezért nem élnek a közösségi média lehetőségével

  Bár idejük nagy részét előszeretettel töltik a közösségi oldalakon a vállalkozók, üzleti célokra nem használják az oldalakat. Alig használják üzleti célokra a közösségi médiát a szakemberek, pedig rendszeresen a Facebookon lógnak, ahol gyakran kapnak kérdéseket és megrendeléseket is – derül ki a Mapei Kft.