EUR: 319,32 Ft
CHF: 274,83 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Belföld

Tornóczky Anita álomgazdit keres kisbabájának, Pitének

Gondos, szerető gazdit keres “kisbabájának” Tornóczky Anita. Az ismert állatvédő saját maga nevelte fel Pitét, akit valaki halálra ítélt öt testvérével együtt.

Tornóczky Anita neve ismerősen cseng az állatvédők körében. Az Állatvédőrség oszlopos tagja szinte éjt nappallá téve foglalkozik kutyusok mentésével. Néhány napja egy nagyon édes írása került ki az Állatvédőrség facebook oldalára.


/Fotó: Facebook

“Pitét 5 testvérével halálra ítélték. Mindössze 3 naposak voltak, amikor kitették Őket az anyukájuk nélkül. Egy-két napon belül elpusztultak volna. Sok-sok áttéten keresztül jutottak el hozzánk, először egy szoptatásban rutinos önkéntesünkhöz, majd hozzám. Hetekig kezeltük makacs bélgyulladásukat és rengeteg jó és nehéz pillanatunk volt együtt. Négyen gazdihoz kerültek már, ketten, Pite és Pizsi még velem élnek. Pizsi marad is, nagyon úgy tűnik, Pite viszont gazdira vár. 5 oltással, ivartalanítva másik kutya, vagy kutyák mellé szeretném adni, kinti-bentinek. Kérlek Titeket, segítsetek megtalálni az álomgazdit a kisbabámnak. Én neveltem fel, a legjobbat szeretném Neki.
gazdi@orszagosallatvedorseg.hu

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:


Kapcsolódó Cikkek

 • Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Rejtély! Kilenc éve várják haza az eltűnt Dávidot

  Nincs annál szörnyűbb, amikor egy szülő elveszíti gyermekét. Bár egy hazai rendőrségi statisztika szerint az eltűnt kiskorúak mintegy 30 százaléka egy napon belül, másik 30 százaléka egy héten belül, és 35 százaléka egy hónapon belül meglesz, 5 százalékuk talán egyszer vagy soha nem kerül már elő.

 • Ilyen lesz az új ötvenes

  Ilyen lesz az új ötvenes

  A Magyar Nemzeti Bank mától új 50 forintos forgalmi érme-emlékváltozatot bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új 50 forintosok között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

 • Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Steve Bannon: Orbán hasonlít Trumpra

  Több párhuzamot vont Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök között Steve Bannon, utóbbi korábbi kampánystratégája, aki a Várkert Bazárban tartott előadást a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Századvég Alapítvány szervezte Európa Jövője konferencia első napján, szerdán.

 • Feje tetejére fordították a pizzát

  Feje tetejére fordították a pizzát

  Elsőként Magyarországon a Pizza i55 kínálja Chicago specialitását, a “deep dish” vagyis mélytányéros pizzát. A bár testvérpár-tulajdonosai számítanak rá, hogy a hagyományos pizza kedvelői majd kígyót-békát kiabálnak rájuk, de hisznek benne, hogy a fordítva rétegzett “pizzapite” beveszi majd a gasztronómiai szempontból befogadó Budapestet.