2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Tornóczky Anita álomgazdit keres kisbabájának, Pitének

Gondos, szerető gazdit keres “kisbabájának” Tornóczky Anita. Az ismert állatvédő saját maga nevelte fel Pitét, akit valaki halálra ítélt öt testvérével együtt.

Tornóczky Anita neve ismerősen cseng az állatvédők körében. Az Állatvédőrség oszlopos tagja szinte éjt nappallá téve foglalkozik kutyusok mentésével. Néhány napja egy nagyon édes írása került ki az Állatvédőrség facebook oldalára.


/Fotó: Facebook

“Pitét 5 testvérével halálra ítélték. Mindössze 3 naposak voltak, amikor kitették Őket az anyukájuk nélkül. Egy-két napon belül elpusztultak volna. Sok-sok áttéten keresztül jutottak el hozzánk, először egy szoptatásban rutinos önkéntesünkhöz, majd hozzám. Hetekig kezeltük makacs bélgyulladásukat és rengeteg jó és nehéz pillanatunk volt együtt. Négyen gazdihoz kerültek már, ketten, Pite és Pizsi még velem élnek. Pizsi marad is, nagyon úgy tűnik, Pite viszont gazdira vár. 5 oltással, ivartalanítva másik kutya, vagy kutyák mellé szeretném adni, kinti-bentinek. Kérlek Titeket, segítsetek megtalálni az álomgazdit a kisbabámnak. Én neveltem fel, a legjobbat szeretném Neki.
gazdi@orszagosallatvedorseg.hu

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:


Kapcsolódó Cikkek

  • Elképesztő az emberek bizalma

    Elképesztő az emberek bizalma

    Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

  • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

    Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.