2018. február 21., szerda
Eleonóra

Belföld

Tornóczky Anita álomgazdit keres kisbabájának, Pitének

Gondos, szerető gazdit keres “kisbabájának” Tornóczky Anita. Az ismert állatvédő saját maga nevelte fel Pitét, akit valaki halálra ítélt öt testvérével együtt.

Tornóczky Anita neve ismerősen cseng az állatvédők körében. Az Állatvédőrség oszlopos tagja szinte éjt nappallá téve foglalkozik kutyusok mentésével. Néhány napja egy nagyon édes írása került ki az Állatvédőrség facebook oldalára.


/Fotó: Facebook

“Pitét 5 testvérével halálra ítélték. Mindössze 3 naposak voltak, amikor kitették Őket az anyukájuk nélkül. Egy-két napon belül elpusztultak volna. Sok-sok áttéten keresztül jutottak el hozzánk, először egy szoptatásban rutinos önkéntesünkhöz, majd hozzám. Hetekig kezeltük makacs bélgyulladásukat és rengeteg jó és nehéz pillanatunk volt együtt. Négyen gazdihoz kerültek már, ketten, Pite és Pizsi még velem élnek. Pizsi marad is, nagyon úgy tűnik, Pite viszont gazdira vár. 5 oltással, ivartalanítva másik kutya, vagy kutyák mellé szeretném adni, kinti-bentinek. Kérlek Titeket, segítsetek megtalálni az álomgazdit a kisbabámnak. Én neveltem fel, a legjobbat szeretném Neki.
gazdi@orszagosallatvedorseg.hu

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkeink:


Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó Péter: A magyar gazdaság jövője az autóiparon múlik

    Szijjártó Péter: A magyar gazdaság jövője az autóiparon múlik

    A magyar gazdaság jövője azon múlik, hogy az új korszakába lépő autóipar az új ipari forradalom vezető ágazataként továbbra is hozzájárul-e a belföldi növekedéshez – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, a Continental új debreceni beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

  • Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

    Az elmúlt években szellemiségében is megváltozott a készenléti rendőrség

    Az elmúlt nyolc évben szellemiségében, intézkedési kultúrájában is megváltozott a Készenléti Rendőrség (KR), és ma már nem az a testület, amely 2006-ban a saját népére támadt – jelentette ki Németh Szilárd, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke azt követően, hogy látogatást tett a KR budapesti központjában szerdán.